Как да възстановите изтрити контакти на iPhone?

vyzstanovqvane-na-kontakti-iphone

Понякога по случайност може да направим нещо, което след това е възможно да ни създаде  големи главоболия. Ако без да искате сте изтрили важни телефонни номера от вашия Apple iPhone, не изпадайте в паника, тази грешка е поправима. Следвайте следните стъпки и ще възстановите отново изгубените си контакти.

  1. Отворете iTunes на вашия компютър.
  2. Свържете смартфона  към компютъра чрез USB кабела.
  3. Отидете на „Устройства“ (Devices) от лявата страна на  iTunes прозореца и кликнете на иконката на iPhone.
  4. Щракнете с левия бутон върху иконката на iPhone и след това на “Restore from Backup”. Изберете една от backup версиите от падащото меню. Кликнете върху бутона „Restore“. Това ще възстанови всичките ви изтрити контакти от последния път, когато сте синхронизирали вашия смартфон с приложението.
  5. Извадете iPhone от кабела. Отидете в списъка с контакти. Вашите изтрити номера трябва да са вече там.

 

Няколко важни неща, които да знаете за в бъдеще: 

  • Препоръчваме ви от време на време да правите отделни  резервни копия на файловете, които са по-различни от тези, които iTunes автоматично създава, когато синхронизирате с iPhone. iTunes замества предишния backup всеки път, когато синхронизирате.
  • За да се сигурни, че запазвате нещата, които искате или просто за всеки случай е хубаво да имате различни копия. Създайте отделен backup с десен клик върху  иконата на iPhone, под раздела “Devices”. После изберете backup.
  • Ако не сте синхронизирали скоро, може да се наложи да изтеглите всички актуализации на фирмуера, които сте направили на iPhone от датата на последното архивиране. Те не се съхраняват като част от backup файла.

 

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...