Toshiba представи таблетите Encore 2 Write

  • Новите модели таблети с размери 25,6 см (10.1”) и 20,32 см (8”) идват с TruPen стилус
  • Приложенията TruNote и TruCapture улесняват ефективната организация на всички бележки и снимки
  • Идеални за работа с подобрена свързаност, двоен микрофон и едногодишен абонамент за Microsoft Office 365 Personal

На 8 януари Toshiba Europe GmbH представи своето ново дуо таблети с Windows 8.1 Update с Bing – 25,65– сантиметровия (10.1”) Encore 2 Write WT10PE-A и 20,32-сантиметровия (8”) Encore 2 Write WT8PE-B. И двата модела идват с TruPen за повече прецизност и контрол по време на работа, позволявайки да се водят бележки по време на срещи или лекции, да се скицира, да се редактират снимки или просто да се пише на ръка. Таблетите Encore 2 Write са идеални за ползване по време на пътуване, с мощната производителност наIntel® Atom™ за извличане на максимума от работния ден. И двете устройства включват едногодишен абонамент за Microsoft Office 365 Personal, който дава възможност за синхронизиране на OneNote в облака сред различните устройства, предоставяйки обширна свързаност, необходима за продуктивността в движение.

Encore 2 (2)

Тънкият и елегантен 25,65-сантиметров (10.1”) Encore 2 Write предлага по-голям, светъл екран с чисти образи за още по-наситено зрително изживяване и е идеален за използване на писалката TruPen за писане, рисуване, редактиране на детайли по снимки или въвеждане на данни с абсолютна прецизност. За тези, които имат нужда от по-голяма мобилност, се предлага елегантният 20,32-сантиметров (8”) Encore 2 Write, който е оптимизиран за употреба с една ръка в портретен режим, така че лесно да замести лаптопа при водене на записки или създаване на списъци за работа и учене.

Подобрена прецизност

Encore 2 Write е създаден така, че да осигури най-доброто и инстинктивно писане с ръка благодарение на сътрудничеството между Toshiba и Wacom. Писалката TruPen от Wacom усеща IT технологията (branded feelTM) и предоставя гладко инстинктивно писане с висока прецизност и нива на триене близки до писането с истинска химикалка върху хартия, без значение от скоростта. Тя е ергономично проектирана и удобна за държане дори за по-дълъг период от време и има чувствително на допир връхче, така че потребителите винаги ще имат пълен контрол върху всичко, което пишат или рисуватВсеки от моделите има специален слот за прикрепване на писалката към таблета.

Encore 2 (1)

Предварително инсталираното приложение TruNote с интуитивен интерфейс и работещо с Microsoft Office 365 Personal позволява лесна организация на цялото съдържание. С функцията Quick Note, потребителите могат да си водят бързи бележки, дори когато не са логнати, а бележките ще бъдат автоматично показани, когато приложението TruNote се пусне. Функционалността за търсене позволява откриване на всички ръчно въведени знаци в TruNote, а търсенето в мрежата може също да бъде направено, използвайки предишно написан текст. Ръчно написаните бележки могат бързо да бъдат конвертирани за по-добро използване в Microsoft Office, например под формата на нови имейли в Outlook или презентация в PowerPoint.

Мощност

Таблетите Encore 2 Write идват с Intel® AtomTM процесор, който осигурява производителност и скорост, необходими за най-новите приложения със зашеметяваща графика и бързо стартиране. И двата модела идват с 2 GB памет за подобрен мултитаскинг, а животът на батерията е до 8,5 часа..

atom-banner

Реалистични изображения

8-мегапикселовата задна камера с авто фокус ще гарантира улавянето на ценните моменти във висока резолюция, а 1,2-мегапикселовата предна камера е с вграден микрофон за видео разговори по Skype. Заедно с TruCapture, задната камера може да прави снимки на бели дъски и различни документи по време на срещи, лекции и презентации, а качеството на самата информация е подобрено чрез интелигентно изрязване, промяна на цветовете и редуциране на отраженията. В допълнение, печатните думи в образите, заснети с TruCapture могат да бъдат търсени и лесно прехвърляни в други приложения благодарение на функцията за разпознаване на знаци

Encore 2 (3)

Windows 8.1 с Bing

Таблетите Encore 2 Write идват с Windows 8.1 Update с Bing, който включва няколко полезни актуализации, както и едногодишен абонамент за Microsoft Office 365 Personal, който ви дава свободата да четете, редактирате, създавате и споделяте документи или презентации в движение, използвайки Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access и OneNote. Абонаментът също така включва до 1 TB облачно OneDrive онлайн пространство, заедно с минути за Skype разговори, така че потребителите могат да съхраняват и имат достъп до всички свои документи в облака, както и да бъдат в постоянна връзка с важните за тях хора. Абонаментът за Microsoft Office 365 Personal позволява инсталиране на още един друг компютър за още повече продуктивност между устройствата.

Новите ToshibaEncore 2 Write таблети с TruPen технология и Microsoft OneNote дават на потребителите ново разбиране за дигитална продуктивност,” коментира Питър Ханвицепрезидент Worldwide OEM Marketing, Microsoft Corp. “А с възможността да синхронизират своята OneNote информация в облака, свързаността между отделните устройства е наистина подобрена.”

search_2358741382032374

Свързани и готови за всичко

Наборът от гъвкави връзки означава, че потребителите могат бързо да прехвърлят видео, игри и музика. И двата таблета имат Micro-USB порт и слот за microSD карта за разширяване на съдържанието до 128 GB. Encore 2 Write WT10PE-A също така има Micro-HDMI® изход за споделяне на медийно съдържание на по-големи екрани или без необходимост от кабели чрез поддръжката на безжичен дисплей и на двата модела. Двойните микрофони с технология за елиминиране на шума предоставят чист и ясен звук на видео разговорите чрез потискане на околните шумове и фокусиране на аудиото върху звука най-близко до таблета, а благодарение на Dolby® Digital Plus Advanced Audio потребителите могат да се потопят в автентичен съраунд звук.

Отличително стилни

Със стилната елегантност на Satin GoldTM шасито и съответстващата тънка рамка, таблетите Encore 2 Write наистина изпъкват. Създадени с ергономичен дизайн, и двата модела имат леко заоблени ръбове за по-лесно държане, докато говорителите са позиционирани така, че да не пречат на звука, когато устройството се държи. Функционалността е също ключова черта от дизайна, като всички бутони и портове са внимателно разположени за инстинктивно, бързо и лесно свързване към други устройства.

Encore2-WT10P-A264-Write-600-01

Лесна употреба за повече продуктивност

Toshiba Display Utility е достъпен през десктопа и увеличава елементите като текст на менюто и иконите и по този начин предоставя подобрено потребителско изживяване, особено при по-малкия таблет Encore 2 Write WT8PE-B.

Таблетите Encore 2 Write ще са налични в Европа през първото тримесечие на 2015 г.

Таблети Toshiba Encore 2 Write спецификации:

  • Писалка: TruPen (Wacom feelTM Active Electrostatics Pen технология)
  • Процесори: Intel® AtomTM Z3735F
  • Съхранение: 32 GB
  • Памет: 2 GB
  • Комуникационна обезпеченост: 802.11 a/b/g/n Wi-Fi®, Bluetooth® 4.0, поддръжка на безжичен дисплей
  • Уеб камера: 8 MP задна камера с авто фокус, 1.2 MP предна камера с вграден двоен микрофон с технология за елиминиране на шума
  • Аудио: 2 x 0.5 W стерео говорители с Dolby® Digital Plus
  • ОС: Windows 8.1 Update with Bing
  • Една година абонамент за Microsoft Office 365 Personal
  • Батерия: до 8,5 часа
  • Цвят: светло златистTM

Toshiba Encore 2 Write WT10PE-A (10.1”) спецификации:

  • Екран: 25,65 см (10.1”) 1280 x 800 с 10-точков капацитивен сензорен екран
  • Свързаност: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x Micro-HDMI®, 1 x microSD/SDHC/SDXC до 128 GB, 3,5 мм. комбо жак за слушалки / микрофон
  • Размери: 258,89 x 175,08 x 9,03 мм.
  • Тегло: 557 г.

Toshiba Encore 2 Write WT8PE-B (8”) спецификации:

  • Екран: 20,32 см (8”) 1280 x 800 с 10-точков капацитивен сензорен екран
  • Свързаност: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x microSD/SDHC/SDXC до 128 GB, 3,5 мм. комбо жак за слушалки / микрофон
  • Размери: 210,86 x 132,16 x 9,59 мм.
  • Тегло: 389 г.

Посетете уеб сайта на Toshiba за допълнителна информацияwww.toshiba.bg.

Всички споменати търговски марки са собственост на техните притежатели.

Точните продуктови спецификации зависят от модела и локалната наличност.

Loading Facebook Comments ...