Toshiba представя новата и подобрена премиум ултрабук серия KIRA

1

• Подобрена производителност с ново 5-то поколение процесори Intel® Core™ и до 13 часа живот на батерията
Калибриране от Chroma Tune™ с Technicolor сертификат за съвършено прецизиране на цветовете
• Предварително инсталиран софтуер Chroma Tune™ за оптимален контрол на цветовата гама

Toshiba Europe GmbH представи новата подобрена и разширена гама от своята премиум серия KIRA™. С набор от обновени характеристики, 33,8-сантиметровият (13.3“) ултрабук KIRA™ извежда производителността на ново ниво както за лична, така и за бизнес употреба. KIRA™ се предлага в подбрани конфигурации за първи път в Европа, в това число с избор между детайлната чистота на PixelPure™ (2560 x 1440) сензорен екран или Full HD (1920 x 1080) антирефлективен дисплей. Изисканият дизайн, който предлага чудесната комбинация от тънък, елегантен профил и невероятна производителност, отличава KIRA™, която предефинира очакванията за това какво може да предложи един ултрабук.

2

Мощна производителност и лесна преносимост

KIRA™ идва с новото 5-то поколение Intel® Core™ процесори с върхова производителност и зашеметяваща визия, които издигат работата с компютър до едно ново ниво. Включването на до 5-то поколение Intel® Core™ i7 процесори помага за по-високата работна ефективност при по-ниска консумация на енергия и по-дълъг живот на батерията с капацитет до 13 часа при Full HD версията и до 10:451 часа за PixelPure™ модела. Едновременно с това мобилността при KIRA™ е издигната на пиедестал, като ултрабукът предлага тегло от едва 1,1 кг, без да е направен компромис с производителността.

3

Изразителни цветове, които вдъхват нов живот на вашето съдържание

Новата серия KIRA™ идва с избор между PixelPure™ или Full HD екрани. Сензорният PixelPure™ дисплей с резолюция 2560 x 1440 пиксела е с IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide) технология и впечатлява с внушителни цветове, като едновременно с това предлага изключително здраво Corning® Concore™ стъкло за висока защита на екрана в динамичното ежедневие. IGZO технологията дава своя принос за повишения живот на батерията, носи премиум тъч усещане и осигурява ултраширок зрителен ъгъл както по вертикала, така и по хоризонтала.

Новата Full HD опция се отличава с 300 нита яркост на екрана, с IPS технология за прецизно цветово възпроизвеждане и отлични зрителни ъгли за гледане на филми или редактиране на видео. Матовият екран е идеален за работа навън и при по-силна светлина, като намалява отраженията и осигурява висока видимост.

harman-kardon-logo

Подобрено премиум изживяване

Всички високопроизводителни характеристики на оригиналната KIRA™ допълват новите въведения и предоставят перфектна комбинация от красота и производителност. С качествените високоговорителите Harman Kardon® и технологията за подобряване на звука DTS® Studio Sound, потребителите могат да се насладят на поглъщащо премиум аудио изживяване. Налична е пълна гама от опции за свързване като 3 високоскоростни USB 3.0 порта, 1 x HDMI® с поддръжка на Ultra HD и WiDi технология за безжично споделяне на съдържание. KIRA™ запазва своя отличителен луксозен дизайн – елегантната безжична клавиатура без рамка с подсветка се вписва чудесно в тялото на лаптопа, докато контурът на всеки клавиш е проектиран за максимално удобство при писане.

Toshiba KIRA™ ще е налична в България в началото на второто тримесечие на 2015 г.

4

Toshiba KIRA™:

• Екрани:
o 33,8 см (13.3″) PixelPure™ (2560 x 1440), 221 ppi, с IGZO технология, 10-пръстова сензорна поддръжка и Corning® Concore™ стъкло
o 33,8 см (13.3”) Full HD (1920 x 1080) матов IPS дисплей с яркост 300 нита
• Процесори: До 5-то поколение Intel® Core™ i7
• Видеокарта: Intel® HD 5500 Graphics
• Звук: стерео високоговорители Harman Kardon® с DTS® Studio Sound™ технология
• SSD: До 256 GB mSATA Solid State Drive
• Памет: 8GB DDR3L
• Софтуер: ChromaTune™ за Toshiba
• Свързаност: 3 x USB 3.0 (1 x USB Sleep-and-Charge), 1 x HDMI® с Ultra HD изход, SD четец на карти, комбо жак за микрофон и слушалки
• Комуникационна обезпеченост: Intel® Dual Band Wireless-AC 7265, Bluetooth® 4.0, WiDi технология
• HD уеб камера с двойни микрофони с поддръжка на Beam Forming технология
• ОС:
o Full HD дисплей: Windows 8.1 64-bit
o PixelPure™ дисплей: Windows 8.1 Pro 64-bit
• Живот на батерията:
o Full HD дисплей: до 13 часа1
o PixelPure™ дисплей: до 10:45 часа1
• Размери:
o Full HD дисплей: 316 мм x 207 x 7,6/17,9 мм
o PixelPure™ дисплей: 316 мм x 207 мм x 9,5/19,8 мм
• Тегло:
o Full HD дисплей: 1,1 кг
o PixelPure™ дисплей: 1,32 кг

Посетете уебсайта на Toshiba за допълнителна информация: www.toshiba.bg.
Всички споменати търговски марки са собственост на техните притежатели.
Точните продуктови спецификации зависят от модела и локалната наличност.
Ultrabook е запазена марка на Intel Corporation в САЩ и/или други страни.

Loading Facebook Comments ...