Toshiba Satellite Click Mini – вече и на родния пазар

Satellite_Click_Mini_white_03_with_screen

Най-новият хибрид на японската компания – Satellite Click Mini е наличен официално и на родния пазар. Това компактно 8,9-инчово устройство предлага идеален баланс между таблет и лаптоп със забележителните 13 часа живот на батерията. Създаден с интелигентна система за зареждане, която осигурява енергия първо на таблетната част, качествен Full HD дисплей и леко тегло с елегантен перлено бял дизайн в комбинация с достъпна цена и предварително инсталиран Windows 8.1 Update, превръщат Click Mini в удачен избор за работа и забавление в движение през целия ден.

22,6-сантиметровият (8.9”) Satellite Click Mini тежи едва 479 г и е само 9,8 мм тънък в таблетен режим или 989 г и 19,9 мм в лаптоп режим. Отвъд Full HD качеството с резолюция 1920 x 1200 пиксела, екранът предлага невероятно зрително изживяване за филми и разглеждане на снимки, докато яркият IPS дисплей позволява по-широк ъгъл на гледане.

Satellite_Click_Mini_white_06

Включен офис пакет

Достъпният 2-в-1 хибриден лаптоп и таблет идва с Windows 8.1 with Bing с включен едногодишен абонамент за Microsoft Office 365 Personal, позволяващ достъп до познатите приложения за създаване и редактиране на всякакви офис документи. Абонаментът за Microsoft Office 365 Personal може също така да бъде разширен към един основен компютър за предоставяне на съвместимо Windows изживяване сред устройствата. Click Mini предлага включено 1TB OneDrive облачно пространство за съхранение на информация и опцията за добавяне на допълнително такова заедно с 60 минути за международни разговори в Skype на месец.

Хибридът се захранва от Intel® AtomTM процесор, който предоставя цялата производителност и скорост, необходими за най-новите мобилни игри, бързо стартиране, браузване и мултитаскинг.

Satellite_Click_Mini_09

Свързаност навсякъде и по всяко време

Satellite Click Mini включва богат набор от опции за свързване, без значение дали се използва в таблетен или в лаптоп режим. Върху таблета са налични Micro-HDMI® за споделяне на съдържание на по-голям дисплей, microSD/SDHC/SDXC слот, който подпомага споделянето на съдържание между устройствата и Micro-USB 2.0 порт. Клавиатурата предоставя пълноразмерен USB 2.0 порт плюс пълноразмерен SD слот за увеличаване на вграденото 32 GB eMMC място за съхранение. Функционалността за безжичен дисплей също е включена за безпроблемно споделяне на аудио и видео към други устройства без необходимостта от кабели.

Satellite_Click_Mini_07_with_screen

TruCapture и Full HD камери

Японският хибрид идва с 5-мегапикселова Full HD задна камера с авто фокус и 2MP Full HD предна уеб камера. Satellite Click Mini също така разполага с приложението TruCapture за лесно заснемане на информация от документи и бели дъски или прожектирани изображения, като едновременно с това подобрява качеството на информацията чрез намаляване на отблясъците и корекция на цветовете за по-изчистени образи и лесен за разчитане текст. В допълнение, печатните думи в образи, заснети с TruCapture ще могат да бъдат търсени, позволявайки лесно прехвърляне в други приложения благодарение на функцията за разпознаване на знаци.

Вижте всички продукти на Toshiba, предлагани от Ardes.bg тук.

Вижте Toshiba Satellite Click Mini на нашия сайт тук.

Посетете уебсайта на Toshiba за допълнителна информация: www.toshiba.bg.
Всички споменати търговски марки са собственост на техните притежатели.
Точните продуктови спецификации зависят от модела и локалната наличност.

Loading Facebook Comments ...