ASUS F555LA-XO011D – перфектен за дома и бизнеса

2
Представяме ви Asus F555LA-XO011D – перфектно решение за всеки дом или офис.

Високата му производителност е гарантирана от двуядрен Intel Core i7-4510U с 4MB Intel® Smart Cache и максимална работна честота 3.10 GHz. Видеокартата е вградена – Intel HD 4400, подходяща за гледане на филми с високо качество. Дисплеят е с големина 15,6 инча и матово покритие, което е от голямо значение при продължителна работа с лаптопа.
3
Озвучението се осигурява от вградени тонколонки със SonicMaster технология, което значи че са разработени и настроени от специалисти. Налично в модела е и DVD записващо устройство.

4
Лаптопът разполага с 2 х USB 3.0 за бърз трансфер на файлове, както и 1 x USB 2.0, HDMI, RJ-45, VGA и 3.5 мм аудио порт за слушалки и микрофон. Безжичната комуникация също е налице – Wi-Fi 802.11 b/g/n и Bluetooth 4.0. Батерията е двуклетъчна литиево-полимерна, с доста голям капацитет – 5136 mAh.

Закупуването на лаптоп е голяма инвестиция и тя трябва да бъде защитена по правилен начин. Покупката на лаптоп ASUS е гарантирано най-безопасната покупка, благодарение на изключителната надеждност. Най-доброто доказателство за това е невероятното допълнение, което ASUS предлага на своите клиенти, закупили лаптопи*.
Ако вашият лаптоп се повреди през първата година** след покупката, ASUS ще го ремонтира и ще Ви върне парите. Най-голямото предимство? Най-голямото предимство е, че това допълнение е напълно безплатно.

Закупете ASUS F555LA-XO011D от Ardes.bg!

*Пълен списък с лаптопите, участващи в тази кампания, както и подробна информация за нея, може да откриете на www.asuspromotions.com.

** Промоцията е валидна за лаптопи при които е възникнала повреда между 8-ия и 365-ия ден от датата на закупуване.

Loading Facebook Comments ...