Toshiba представя Satellite Click 10 – хибриден 2-в-1 лаптоп


Toshiba Satellite Click 10 е мобилен и гъвкав 10-инчов хибрид

5

Toshiba представя Satellite Click 10 – хибриден 2-в-1 лаптоп, който разполага с 25,7-сантиметров (10.1”) WUXGA дисплей (1920 x 1200), предлагащ по-висока от стандартната Full HD резолюция и широкият зрителен ъгъл от 178°.


Създаден за мобилен начин на живот2

Забележителният живот на батерията до 15 часа позволява на потребителите автономна работа в продължение на почти два работни дни. Интелигентната система на двете батерии зарежда първо таблета, който от своя страна започва да се разрежда след клавиатурата, за да се максимизира неговата употреба, когато не е свързан с клавиатурния док. Satellite Click 10 е с тегло от 1,1 кг в лаптоп и 552 г в таблетен режим. Пълноразмерната клавиатура е разположена в елегантно светлозлатисто шаси, като предлага ергономична употреба дори и в движение.

Satellite Click 10 осигурява висока производителност за толкова мобилно устройство благодарение на новото поколение процесори Intel Atom и вградената до 4GB RAM памет. Наличните до 64GB eMMC предоставят достатъчно място за музика, снимки и работни материали, а разположеният на таблета слот за microSD карта позволява допълнително да се увеличи пространството за съхранение до 128GB.

Оптимизиран за най-доброто от Windows 10

6

Satellite Click 10 идва с Windows 10 и е оптимизиран за най-новите му екстри, като разполага с бутон за бърз достъп до Cortana и двойни микрофони за добра чуваемост на гласовите команди. Функционалността Continuum, специално създадена за 2-в-1 устройства като Satellite Click 10, позволява плавно превключват между лаптоп и таблет, а разглежданото съдържание и приложенията се настройват автоматично според избрания режим.

Характеристики за подобрена употреба

Satellite_Click_2_Pro_P30W_B_Full_P_02a

Satellite Click 10 включва странично разположени стерео високоговорители с Dolby Digital Plus технология. Предварително инсталираният софтуер Toshiba TruRecorder анализира различните гласове при запис, автоматично идентифицирайки говорещия, а приложението TruCapture дава възможност на потребителите да заснемат записки от бели дъски и да ги конвертират в удобен за тях формат, без да се налага да пишат. В допълнение, печатните думи в изображения, заснети с TruCapture, могат да бъдат търсени и прехвърляни в други приложения благодарене на функцията за разпознаване на знаци.

Satellite Click 10 също така поддържа технология за безжичен дисплей за споделяне на съдържание към съвместим телевизор без необходимост от кабели. Двата пълноразмерни USB 2.0 порта, разположени в клавиатурната част, позволяват лесно свързване към външни устройства, а наличните на таблета micro-USB, слот за microSD карта и Micro-HDMI порт максимизират употребата на устройството, без значение от използвания режим.

Toshiba Satellite Click 10 ще е наличен в Европа през четвъртото тримесечие на 2015 г.

Loading Facebook Comments ...