Toshiba Satellite Radius 14 – функционален лаптоп с 5 режима на работа

5

Toshiba анонсира хибридния Satellite Radius 14 – комбинация от гъвкавост, производителност и стил в компактен 14-инчов лаптоп. Захранван от 6 поколение процесори Intel Core и оптимизиран за Windows 10, Satellite Radius 14 предлага гъвкавост и удобство за всяка ситуация с до 10 часа живот на батерията.

Satellite Radius 14 се трансформира бързо и лесно чрез своя 360-градусов въртящ се екран в пет различни режима на употреба – лаптоп, таблет, тейбълтоп, презентация и публика. Хибридният лаптоп предлага стилен дизайн с тънък профил, шасито е решено в черно алуминиево покритие, клавиатурата е  с подсветка, а дисплеят е 10-точковият мултитъч.

 4

Готов за забавление

36,6-сантиметровият (14”) екран с HD резолюция е устойчив на пръстови отпечатъци и разполага с лесно за почистване покритие. За качественото аудио се грижат вградените високоговорители harman kardon с технология DTS Sound, създадена за обогатяване на звука при слушане на музика и гледане на филми. В допълнение, технологията Bluetooth Link позволява безжично свързване на външни устройства за възпроизвеждане на музика през говорителите на Satellite Radius 14 от смартфон, таблет или друго Bluetooth съвместимо устройство.

2

Избор между Intel или AMD процесори

Satellite Radius 14 се предлага с възможност за избор между най-новото 6-о поколение Intel Core процесори или четириядрени AMD процесори за плавен мултитаскинг. Хибридният лаптоп се предлага и с опционален SSD диск.

big (1)

Високоскоростна свързаност

Satellite Radius 14 разполага с разширени опции за споделяне на съдържание и достъп до външни файлове. Лаптопът разполага с HDMI порт с изходна поддръжка на Ultra HD, технология Intel WiDi за безжично споделяне на съдържание, три USB порта, единият от които с функционалност Sleep & Charge и новия Intel Dual Band Wireless AC стандарт за бърза безжична връзка.

 

Toshiba Satellite Radius 14 ще е наличен през четвъртото тримесечие на 2015 г.

Loading Facebook Comments ...