Moto X Force – първият в света смартфон от висок клас с нечуплив дисплей

fotonoticia_20160105171017-860179_9999

Днес много потребители, увлечени от шумно рекламираните мощни процесори, дисплеи с непрекъснато растящи диагонали и пикселна плътност, камери и други подобни екстри, забравят, че един практичен телефон трябва първо и преди всичко да е здрав и с голяма батерия.
Модерните смартфони – особено тези от висок клас – са скъпи, а в същото време доста крехки устройства. Често падане от сравнително ниско разстояние върху твърда повърхност е достатъчно, за да превърне дисплея им в непоправима паяжина от пукнатини. Бързите процесори и големите им екрани пък „стопяват“ заряда на батерията им изключително бързо и повечето модели се нуждаят от ежедневно презареждане.
Именно на тези две ключови характеристики са акцентирали Motorola в техния нов флагмански модел Moto X Force. Освен че е изключително надежден и екипиран с батерия с капацитет от 3760 mAh, той предлага още и дисплей с отлично качество, мощен хардуер и най-новата версия на Android 6.0 (Marshmallow).


НЕЧУПЛИВИЯТ

moto-x-force-1
По данни на Motorola над 51 процента от смартфон потребителите са се сблъсквали с проблема „счупен дисплей“. Всеки, преживявал подобен инцидент, е наясно, че последиците от него са, меко казано, неприятни – цената на нов панел обикновено е 2/3 от тази на цялото устройство и макар че подмяната на екрана е възможна, много телефони след ремонта не работят толкова добре, колкото преди. Именно поради тези причини един от ключовите акценти, които компанията изтъква относно новия си Moto X Force, е свързан с факта, че той е първият смартфон от подобен клас на пазара, предлагащ нечуплив дисплей.

 

 

Още по-добрата новина е, че тази уникална характеристика не е за сметка на качеството – Moto X Force е екипиран със страхотен 5.4-инчов екран с AMOLED матрица и резолюция от 1440 х 2560 пиксела.
Освен това корпусът на модела е прахо- и водоустойчив, а задният панел на телефона е изработен от специална пластмаса, устойчива на надраскване.
БЕЗ КОМПРОМИСИ

motoxforce_eaee4501fa3cf319c7042bc6a4e190b2.nbcnews-fp-1200-800
Moto X Force разчита на един от най-бързите процесори в продуктовата гама на Qualcomm – Snapdragon 810 в комбинация с 3 GB оперативна памет и между 32 и 64 GB локално пространство за съхранение на информация, което може да се разшири с помощта на microSD карти с капацитет до 128 GB. Моделът предлага още поддръжка на 4G, NFC, Bluetooth 4.1 и Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, т.е. всички най-модерни стандарти за безжична комуникация.

 

 

Силен плюс на Moto X Force е, че той работи под управлението на последната версия на Android 6.0 с минимални модификации, така че заедно с телефона няма да получите и цял куп предварително инсталирани приложения и софтуерни функции. Солидната 3760 mAh вградена батерия на Moto X Force спокойно може да ви осигури до 25 часа време за разговори в 3G мрежа и до 500 часа в режим на готовност – впечатляващо постижение за телефон с толкова високи хардуерни параметри.
Камерата на телефона е с резолюция от цели 21 мегапиксела и възможности за запис на видео с 4К разделителна способност и скорост от 30 кадъра в секунда.
НАКРАТКО

Moto-X-Force
Moto X Force е уникален смартфон, съчетаващ флагмански характеристики, изключителна здравина на корпуса, нечуплив дисплей и батерия с внушителен капацитет. Отлично предложение за хора, търсещи телефон от висок клас, който е едновременно бърз и надежден.

Повече подробности за модела, както и информация за цената му и как да го закупите ще откриете в нашият онлайн магазин – Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...