Unique selling proposition banner

Станете дилър на Ardes.bg

АРДЕС Информационни Технологии ЕООД стартира своята дейност в гр.Варна през 1996г. Интернет сайтът на фирмата ardes.bg, функционира от 1999г и от тогава се развива постоянно и претърпява множество промени – добавят се нови функционалности и се усъвършенстват съществуващите.

ВСИЧКИ IT ПРОДУКТИ НА ЕДНО МЯСТО?

Ardes.bg предлага цялата гама от продукти на водещите български ИТ дистрибутори на едно място. Това са:

  • над 500 модела лаптопи
  • над 200 модела таблети
  • над 100 модела смартфони
  • и още над 10000 други артикула
ПРОВЕРКА ЗА НАЛИЧНОСТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ?

Богатото разнообразие можеше да бъде объркващо при избора на лаптоп, таблет, телефон и т.н., ако ние, от Ardes.bg, не бяхме въвели множество критерии за филтриране на продуктите. Всичко това, съчетано с възможността за проверка в реално време на наличностите на повечето стоки, превръща сайта ни в ценен източник на информация - както техническа, така и за реалните наличности на публикуваните продукти.

Ако Вие сте фирма, работеща в ИТ сферата и искате да предлагате по-голям асортимент на своите клиетни – ние можем да ви помогнем. Годините на свъместна работа с наши дилъри и партньори в цялата страна са ни научили как да отговорим на взаимните търсения, да имаме професионално отношение към всяка една сделка, да помагаме за всяко начинание и да подкрепяме всяка добра идея. Ако имате желание и ентусиазъм да работим заедно – пишете ни, представете ни се на адрес sales@ardes.bg. Ще се свържем с вас за допълнителни разяснения в най-кратък срок.