No Matter What Guarantee – Toshiba предлага гаранция каквото и да се случи.

Купете лаптоп Тoshiba сега и се възползвайте от страхотното предложение „No Matter What Guarantee“ (независимо какво ще се случи), а сега гаранцията покрива дори и загуба на работа!

В сайта на Ardes.bg може да намерите над 40 модела лаптопи Toshiba.

toshiba guarantee

От стартирането си пред февруари 2009г. промоцията на Toshiba „No matter what guarantee“ се радва на огормен успех, осигурявайки на крайните клиенти от югоизточна Европа пълно спокойствие при покупката на нов лаптоп. Като част от сделката клиентите, закупили лаптопи от Toshiba имат възможност да се възползват от застраховка срещу случайна повреда и кражба на лаптопа, както и от застраховка при случай, че загубят работата си.

  • Застраховка срещу случайна повреда
  • Застраховка срещу кражба
  • Застраховка при загуба на работа. НОВО!!!

Виж тук условията на гаранцията.
no matter what

Toshiba Ви предлага и допълнителна застраховка срещу загуба на работа, която позволява клиентите да закупят лаптоп Toshiba с по-голямо чувство за сигурност от когато и да е било. Купувачът има право да възстанови парите си, ако неочаквано загуби работата си в рамките на 1 година след покупката, като същевременно Тoshiba ще им даде възможност да запазят закупения модел като част от сделката.

тошиба гаранция

Loading Facebook Comments ...