IT новини – октомври 2009

it новини

В новините за октомври ще Ви представим: Първият лаптоп с безжично зарядно, Vistalizator – софтуерът, който ще Ви преведе Windows Vista операционната система на български език и Fifa 10 – както винаги номер 1 сред футболните симулатори.

Съдържание:

  1. Първият лаптоп с безжично зарядно

  2. Vistalizator

  3. Fifa 10


Лаптоп на Dell с безжично зарядно

it novini

Скоро на пазара се очаква да се появи лаптоп с марка Dell, който ще се зарежда без кабел!

По информация от американската компания, моделът ще е серия Dell Latitude Z и скоро е бил сертифициран в Федералната комисия по комуникации в САЩ. Мобилният компютър се очаква в края на октомври 2009г, но кога и дали ще се появи и на българския пазар все още няма информация.

Безжичният Dell Latitude Z ще е с 16″ дисплей и Intel процесор. Това са единствените данни, които дават от компанията-производител. Също така не разкриват и „тайната“ на безжичното зареждане. Предполага се, че това става чрез електромагнитно поле, но за целта е необходимо отделно устройство, което да създава полето.

Прогнозите на компанията WiTricity, че до 5 години стандартният кабел ще бъде заменен от безжична технология в компютърните конфигурации, засега се оказват верни. Остава само да чакаме с какво ще ни изненадат специалистите по Hi-tech разработки.

Към началото


Vistalizator 2.30.0.96 Beta

Vistalizator е малка програма, с чиято помощ може да смените езика на интерфейса на вашата операционна система Windows Vista и Windows 7, дори ако не притежавате Windows Vista Ultimate, Windows Vista Enterprise, Windows 7 Ultimate или Windows 7 Professional (официално само тези версии поддържат смяна на езика на интерфейса). Програмата е лесна за употреба и върши с лекота задачата, за която е създадена.
Поддържани операционни системи: Windows Vista/ Windows 7

Можете да изтеглите тази полезна програма от тук.

Към началото


FIFA 10 – отново хит на тема спорт!

Fifa е игрово заглавие с традиции. От години EA Sports разра ботват спортни симулатори и Fifa е едно от най-популярното им заглавие.

Fifa 10 е осеяна с новости в геймплея. Новата технология Skilled Dribbling дава на играчите по-прецизен контрол над топката и безпрецедентна реакция, съобщиха от разпространителя на играта у нас – Пулсар ООД. Още от добавените възможности са: 360-градусовата дрибъл система, напълно нов Manager Mode с повече от 50 подобрения, нова Practice Arena и заучени положения. Допълнението Virtual Pro Ви дава възможността да се превърнете във виртуална футболна звезда, като има Game Face опция в началото на кампанията.

Online Team Play Club дава възможност да играете с други стотици хиляди виртуални професионалисти по целия свят в така наречения шампионат Pro Club Championship. Fifa 10 ще включва още и седмични обновявания за формата на играчите, трансфери, контузии, отстранявания, срещи, резултати и класирания.

От EA GAMES са помислили и за потребителите на гейм-конзолата Wii. Има подобрения в далечните удари и по точно прицелване на пасовете.

Може да изтеглите безплатна демо версия на играта тук.

Към началото

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Ако статията Ви е харесала може да гласувате за нея с бутона „свежо“.

Loading Facebook Comments ...