HP G62 – лаптоп за всеки ден.

hp-g62

„Опакован“ в уникален, релефен, с цвят на бишкоти (biscotti) панел, новият HP G62 изглежда поразително красив и перфектен за всеки. HP G62-140EQ, който вече е и в България, е идеален лаптоп за мултитаскинг, а защо не и за игри (имайки впредвид не най-мощната, но все пак поддържаща DirectX 11 видео карта ATi Radeon HD 5430).

За доброто представяне на модела има заслуга и новият и пъргав Intel Core i3 процесор. Освен 2.13 GHz-овият, двуядрен процесор, новият модел HP ще Ви зарадва и с 3 GB DDR3 оперативна памет

15.6″-овият дисплей с LED подсветка е способен да възпроизвежда HD съдържание с висока резолюция и притежава превъзходна точност и яснота на образа.

g62-140eq

Капацитетът на твърдия диск е 320GB, които безусловно ще съхраняват и пазят личните Ви файлове, документи, филми, музика и снимки. Най-хубавата страна на хард диска е скоростта му на въртене – 7200 (оборота в минута). А ако Ви се наложи да архивирате данни – идва на помощ DVD записващото устройство с традиционната за HP LightScribe технология, позволяваща рисуване и надписване върху специални за целта дискове.

лаптоп-hp

Стане ли въпрос за комуникационни възможности или забавление HP G62-140EQ е фантастичен. Wi-Fi модула е задължителен и Ви осигурява достъп до интернет без нито един кабел. В корпуса са побрани още 3 USB 2.0 порта и ценният за любителите на HD филми – HDMI цифров аудио/ видео изход.

Може да поръчате новия модел онлайн от тук.

Най-изгодното предложение за новия лаптоп HP G62-140EQ ще намерите в партньорската мрежа на Ardes.bg в цялата страна.

Виж още…

3D демонстрация на модела.

Благодарим Ви за отделеното време.

Поздрави от екипа на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...