Acer Aspire 5736 помага с ежедневните задачи.

aspire-5736

Acer Aspire 5736 е една наистина добра сделка, като се има в предвид добрата производителност съчетана с ниска цена. Захранван e от бюджетния Intel Pentium Processor T4500, който без проблем ще се справи с ежедневните Ви нужди. Класически дизаин, стилен и компактен, лек и удобен за ползване в домашни условия, докато пътувате или правите презентация пред колегите си. Тежи само 2,6кг. и е с размери 34 x 381 x 253 mm. Стандартна клавиатура с цифров блок от десния край (NumPad) и удобно разположен тъчпад с един бутон, разделен на две области за клик.

В серията Aspire 5736 ще откриете голям брой от различни по производителност конфигурации с еднакъв дизаин. Процесорът, T4500 работи на честота 2,3GHz и няма да има никакви проблеми при работа с операционната система Windows 7 home premium 64-bit, както и всякакъв вид офис приложения, HD филми и интернет.

Acer Aspire 5736Z-452G32Mnkk е базовата конфигурация. Разполага с 2 GB DDR3 оперативна памет, 320 GB твърд диск, видео карта Intel GMA 4500M. Специално този модел като цяло не е предназначен за най-новите 3D игри, но като изключим това е идеалния избор ако държите на качество и ще го ползвате за работа, сърфиране в интернет, музика, филми и т.н.

ACER AS5736Z-454G64MNKK пък е топ модела, но разликите се ограничават до повече оперативна памет, голям твърд диск и лиценз на Windows 7 операционна система. Процесорът и видео картата са същите т.е. общата производителност на машината не се различава много от базовия модел за серията.

Всички модели от серията са снабдени с 15.6-инчова HD LCD Widescreen матрица с максимална резолюция 1366х768 пиксела и LED подсветка, на която ще се насладите на любимите си филми с перфектно качество.

Естествено разполагат с HDMI интерфейс за връзка с плазма или LCD телевизор, 1,3Mpx уеб камера, четец на мултимедийни карти, 3 USB 2.0 порта. Като недостатък можем да отчетем липсата на Bluetooth и не особено високото качество на звука от тонколонките. Батерията е 6-клетъчна литиевойонна, издържаща до 3,5ч. при нормална работа.

Серията се предлага в черен и очарователен, червен цвят на корпуса.

Вижте всички конфигурации тук.

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...