Tablet S и Tablet P – нови таблети от Sony

tablet-sony

Sony обяви новите си таблети Tablet S и Tablet P, като и двата модела ще използват операционната система Android 3.2 Honeycomb и двуядрения процесор Nvidia Tegra 2.

По-малкият Tablet P е в сгъваем формат, като има два 5,5-инчови дисплея с резолюция 1024×480. На всеки от тях може да бъде показано отделно приложение, както и едно, споделено на двата екрана. Във вертикално положение формата на таблета позволява много удобно четене на електронни книги. Tablet P е оборудван с 512 MB RAM памет, 4 GB вътрешна памет за съхранение на данни, предна VGA камера за видеоразговори и задна 5,1-мегапикселова камера за снимки и видео. За връзка към интернет и други устройства са налични Wi-Fi 802.11 b/g/n, 3G и Bluetooth 2.1 безжични възки, както и microSD слот за карти памет. За работата на таблета се грижи 3080 mAh батерия.

Tablet S идва с 9,4-инчов дисплей с резолюция 1280×800, във варианти с 16 и 32 GB памет. Както и по-малкия модел, този таблет също има Wi-Fi 802.11 b/g/n, 3G и microSD слот за карти памет. Дизайнът на таблета наподобява сгънато списание, като от Sony подчертават, че тази форма позволява по-удобно писане, когато е поставен на маса . Теглото му е 600 грама, а батерията – 5000 mAh.

И двата таблета имат инсталирани две игри – Crash Bandicoot и Pinball Heroes, като се поддържат и PlayStation сертифицирани игри. Включени са и 6 месеца абонамент за музикалната услуга на Sony, безплатно сваляне на филми и електронни книги, както и възможността да бъдат свързвани към Bravia телевизори и HomeShare тонколони.

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...