Полезни уиджети за Android

Полезни уиджети за Android

Уиджeтите са ценни, защото ви дават бърз поглед върху различен вид информация и бърз достъп до важни приложения и конфигурационни настройки. С тях имате възможност да персонализирате началния си екран според вашите нужди и предпочитания.

Тук ще ви представим списък с някои от най-добрите уиджети за Android.

Extended Controls

Android идва с „Power Control” приложението, което със сигурност ще ви допадне, тъй като ви позволява бързо да превключвате Wi-Fi, Bluetooth, да настройвате яркостта и др. “Extended Controls” ви дава възможност да създате персонализирана версия на Power Control с много повече опции.

Business Calendar

Ако имате нужда бързо да проверите календара си, за да видите в колко часа ви е следваща среща или да видите какви са ви плановете за слеващите дни, определено не можете без Business Calendar.

Analytics Widget

Ако използвате Google Analytics, за да проследявате уеб трафика, този малък уиджет е лесен за ползване и получавате бърз поглед до показателите на трафика към уеб сайта ви. Заема място на началния екран, колкото една обикновена икона на приложение.

Google Reader ticker

За да сте винаги в крак с последните новини, Google Reader ticker е идеалното решение за вас. Можете да четете за най-новото от националната политика или световните новини или пък да следите за новините, засягащи вашия бизнес.  

Google Finance

Мисията на Google Finance е да осигурява достъп до всякаква финансова информация. Приложението също така е придружено с уиджет, който позволява бърз поглед до състоянието на акции или индекси.

Direct Dial & Direct Message

Уиджетите  ви дават възможност да изберете телефонния номер на някого от вашите контакти и да създате икона, от където можете директно да му се обадите или изпратите събощение. Ако имате снимка на този човек, уиджетът показва неговата снимка в икона 1х1. Уиджетите работят на операционната система Android 4.0 Ice Cream Sandwich, но другият алтернативен вариант е Picture Dial.

The Weather Channel

Актуализацията на времето в Beautiful Widgets по принцип ще ви бъде достатъчно, но ако държите на изключително подробна прогноза, то тогава The Weather Channel е най-доброто, което можете да изберете.

Google Docs bar

Google Docs приложението има уиджет бар, който само с едно кликаване осигурява бърз достъп до списъка с документи. Също така можете да създате нов документ или да добавите снимка с едно кликане.

Dictionary.com

Dictionary.com има страхотен уиджет, където можете да въвеждате текст или да произнесе дадена дума, за да видите значението й. Като бонус уиджетът показва на екрана думата на деня.

Loading Facebook Comments ...