9 приложения и игри, към които ще се пристрастите

9 приложения и игри, към които ще се пристраститеЕдно от най-големите предимства на смартфоните е огромното разнообразие на приложения. Има стотици хиляди приложения, които обхващат широк кръг от теми, като много от тях са напълно безплатни. Тук ще ви представим 9  от най-пристрастяващите приложения и игри, на които веднъж започнете ли да играете, не можете да спрете с часове.

Zite – безплатно за iOS, Android и HP webOS


Приложението Zite е известно като „персонализирано списание, което става по-умно, докато го използвате“. Може би това е една от причините да действа толкова зарибяващо. Това е едно от най-добрите приложения за новини, особено ако сте свързани с акаунтите си в Google Reader и Twitter. Приложението обръща внимание на видовете  статии, които четете и редовно преглеждате, колко време прекарвате в четенето им, дали ги споделяте, кои сайтове и източници на информация посещавате най-често и използва други методи, за да ви предостави най-доброто и качествено съдържание според вкуса ви.

Planets – налично безплатно за iOS


Бързо ще се пристрастите към Planets от Q Continuum с Sky 3D картината, която предоставя. С включен GPS, за да може да се установи местоположението ви, дръжте iPhone към небето и приложението ще ви покаже планетите, звездите и съзвездията, които са край вас. Ще останете  изумени от начина, по който работи тази технология – можете да видите толкова много от Вселената, дори през деня.

Angry Birds


Единственото за което се сещаме, докато се налага да чакаме някъде или имаме малко свободно време и се чудим как да го запълним, е да изиграем една бърза игра на смартфона. В това число Angry Birds е уникално забавна игра, която ще ви накара да не можете да се откъснете от нея, изкачвайки се към нови и по-сложни нива.

 

Words with Friends – безплатната версия (с реклами) е налична за iOS и Android


Ако все още не сте си свалили и не сте играли на тази игра, време е да поправите грешката си. Програмата много прилича на Скрабъл и можете да я играете заедно със своите приятели, които също имат инсталирано това приложение. Състезавайте се кой ще състави повече думи и ще бъде победител!

Draw Something – безплатна програма за iOS и Android


Не е задължително да умеете да рисувате и да сте добър художник, за да не се отделяте от Draw Something. В това приложение можете да играете срещу приятелите си или срещу противници от целия свят. Трябва да нарисувате нещо и опонентите ви да познаят какво е то или обратното. Бъдете сигурни, че ви очаква истинско забавление и смях!

Fruit Ninja – $ 1.22 за  Android и $0.99 за  iOS

Fruit Ninja е забавна програмка, която задължително да инсталирате на Android телефона или таблета си. Fruit Ninja е екшън игра, която ще ви позволи да се впуснете в истинска ярост в опити да унищожите плодовете с възможно най-точния удар и да избягвате случайните бомби. Трябва да ви предупредим обаче, че действа наистина зарибяващо и след няколко часа луда борба, има вероятност да изпитате истинска болка в пръстите си.

 

Paper Toss (безплатно)

На пръв поглед обстановката, където се развива действието е един офис.  Целта е играчът да хвърли хартията право в коша. Има и вентилатор, който се опитва  да ви затрудни в изпълнението на задачата и оказва голямо влияние върху посоката на хартията. Колкото повече хартия хвърляте, толкова по-добър резултат можете да получите.

Играта е достъпна за собственици на Android  и Apple.

 

The Impossible Quiz

Всъщност името на тази игра е достатъчно красноречиво. Вие се опитвате да довършите един безкраен низ от интересни въпроси, в желанието си да стигнете до последното ниво, но всъщност май такова няма.

Част от чудатите въпроси са примерно „Не пипайте бутона!“, а ако  го направите се проваляте и започвате от начало. Разпознаването на някои от странните питанки изисква да помислите малко преди да решите кой е отговорът. Друг път пък трябва да сте търпеливи или просто да използвате нетрадиционни методи, за да отговорите всеки въпрос (като например да завъртите телефона на обратно, да изчакате така 30 секунди и да запомните кой е бил предишният въпрос).

 

Cut the Rope – $ 0.99 за Android и iOS

Целта е съвсем проста – да нахраните малкото дебеличко създание  с вкусни бонбони. Разбира се не всичко е толкова лесно, колкото звучи.

Бомбоните са закачени на серия от въжета с различни видове препятствия на пътя. Вашата задача е да намерите начин да срежете въжетата в правилния ред, за да получи чудовището Om Nom бонбон в устата си.

Играта включва серия от различни предизвикателства, за да прикове вниманието и да ви накара да мислите по нестандартен начин. Най-вероятно ще разработите напълно нови методи, за да довършите всяко ниво (а те са 10).

Loading Facebook Comments ...