Интервю с колегите – Николай Куртев

Здравейте, приятели!

Днес, след 100 годишно чакане и доста време провокативни закачки, и донакъде караници, се сдобих с прословутото интервю на адашчето от сервиза! Фронт офис мениджъра,  синеокия гълъб, загадъчния усмивко, малкия мук с големите възможности, адашчето – Николай Куртев!

 

Ники Куртев - Ардес Сервиз за компютри и лаптопи

Ники Куртев – Ардес Сервиз за компютри и лаптопи

 

– Привет! Представи се!

Здравейте ! Казвам се Николай Куртев на 25 години съм от град Варна. Хоби, работа, кариера всичко в едно. (Много очаквано добра комбинация)  Компютърджия съм си по душа и с това искам да се занимавам цял живот, преди време си избрах съдбата или компютри, или по корабите. Пфф какво има да знаете за мен, завършил съм Компютърни системи и технологии в ТУ-Варна,  преди това съм учил за корабен механик. Перфекционист съм към всичко и принципите са много важно нещо за мен също. В студентските си години съм работил като ба(Т)рман, бижутер,  все интересни работи. В свободното си време обичам да се занимавам с микроконтролерчета, програмиране и всякакви такива странни и изчанчени неща свързани с това (все неща, от които нормалните хора не разбират особено, да не кажа никак). А и да не забравя от колегата Дилян Василев се научих да играя и Диабло 3, но уви много съм назад, доста си е зарибен той. :)

 

– Как започна в Ардес? Какви бяха първите ти впечатления?

На Ардес съм клиент от години, звяра вкъщи е от там (там…тук…). Като бях студент 1-ви курс  беше май, даже кандидатствах  за работа но не ме взеха, та 4 години по-късно видях обява в сайт за работа по уебсайта , а аз си търсех 2-ра работа за събота или неделя. Кандидатствах ,викнаха ме на интервю и хоп, трябвало им човек за сервиза,  напуснах старата си работа  и ето ме в Ардес.

 

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше?

Работата е интересна, напрегната и винаги различна все пак работим с клиентите, чиито компютри нещо не е наред :) . За колегите какво да кажа, всеки е образ сам по себе си – това е супер готино и забавно, и е предпоставка за весел и динамичен екип, всички са готини и усмихнати, нали продаваме лаптопи и таблети все пак (а не радиатори и фурни). За подобряване винаги се намира какво, но на 1-во число бих започнал от стола, все пада като седна (а аз с безжичния телефон в нашата стая…).

 

– Най- интересният ти клиент?

Имали сме различни клиенти от неколкократни заливания на един и същ лаптоп в рамките на един ден до лаптоп грижовно разделен на 2 равни части. (е пак като не ви го носят изваден от фурната, защото някой си им казал, че като го нагреят и почвал да работи…)

 

– А най- трудният?

Tози въпрос за мен си го написал нали (абсолютно…сън не ме хвана за да го измисля специално за теб). Дядо Митко винаги ще е в топ 5 с интересни въпроси и сведения в IT сферата, тук няма да изпадам в подробности.  Хората идват при нас с проблеми и искат решения,  всичко е въпрос на психология и отношение към  дадения човек, това е част от моята работа (е какво…медал ли искаш?).  За мен трудни  клиенти са тези, които лъжат за заливания, падания или нещо от този сорт, винаги после става ясно какво се случило, просто хора казвайте какво е станало и ние винаги ще направим  каквото можем, за да разрешим и тези проблеми.

 

– Най- голямото ти постижение в личен план? Служебен?

Хммм сега всички ще разберат, ами ще се женя (на млади години се излъга адаш…честито от сега, защото не се знае колко още ще оцелея, ако продължавам с тия интервюта!), но дата не знам още. :) Няма да е тази година за следващата може би… В служебен план тепърва вярвам, че ще предстоят.

 

– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?

Заспивам пак, втората или третата аларма вече ми привлича вниманието. Ставам гледам колко е часа… да бързам ли, да лягам ли пак, слагам дънки и риза и потеглям…

 

– Любимата ти песен?

Обичам Rock-a и някои метъл банди  как човек да има любима песен, абсурд на периоди съм. Любими банди много – Whitesnake, Scorpions, Iron Maiden, Deep Purple, Europe  .. аве тука мога да напиша книга. (добре бе, човек, за какво да се хвана да те закачам…прекалено съм доволен от интервюто)

 

– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?

Най-важното е да сме живи и здрави. Всичко друго се постига… (мъдри думи, о, Йода)

 

Кой ще е следващият “под ножа?” И какъв въпрос би му задал?

Те не останаха хора… тука като гледам всеки писал, та писал. (понеже няма да си избереш, аз си избирам Пламен Банов)

 

– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?

Какво да го питам човека, гледам тука какви ли не въпроси за след  5, 7 години.  Аз ще го питам съвсем друго, гледах по фирмените събирания, че е от нашите хора с китарите :) А именно може ли да свири на китара?

 

– Какво ще кажеш за мен?

Луд си братле това BMW дето ще го взимаш (взех) ще се ожените по-рано от мене. (аз съм женен за него още преди да се родя) Легендарните 231 кончета (някои от които на стероиди) –  трябва и петролен кладенец да изкопаеш сега. Като човек – гълъб си, един от нас какво да кажа, живот и здраве на по чашка тепърва ще се опознаваме.

 

– Какво ще кажеш на читателите?

Купувайте от най-голямата и добра фирма на българския пазар за IТ решения и дано по-малко се налага да се виждаме в сервиза с вас. (казано like a boss)

 

 

В заключение ще кажа, че съм доволен от интервюто и съм недоволен от никаквите възможности да се бъзикам.

Loading Facebook Comments ...