Топ 5 най-продавани таблети за изминалия месец

Здравейте, приятели!

 

Днес сме на вълна таблети и ще ви представим най-продаваните модели за изминалият месец, а който прочете до края – ще намери изненада за онлайн поръчка. За това ще действаме по същество и ще започнем със…

 

Топ 5 таблети

 

 

Номер 5:

 

8-инчовият таблет от OMEGA – моделът MID8501

 

omega mid8501

Buy Button

Тази не толкова популярна марка започва да набира скорост с новите модели, които стават все по-добри и качествени като изработка и функционалност. Този модел е оборудван с двуядрен процесор Cortex-A9 с честота 1.6 GHz, IPS матрица аналогична на тази на iPad mini, което го прави изключително конкурентен. Разполага с 2 камери, за снимки и за видео разговори. 4GB вградена памет, която е крайно недостатъчна, но за това е предвиден и слота за разширение до 32GB с microSD карта. Възпроизвежда FullHD филми, разполага с Bluetooth и WiFi. Страхотна машина, страхотна цена!

Номер 4:

Следващото 8-инчово предложение е на вече добре познатите Prestigio – моделът MultiPad 2 Prime Duo 8

MultiPad 2 Prime Duo 8.0

Buy Button

Едно от най-добрите бюджетни решения на пазара! С повече вградена памет от Omega-та, но лишен от Bluetooth. С по-голяма батерия и камера, по-здрав корпус – тази машина е подходяща за повечето от вас, които за пръв път ще работят с таблет и искат да изпробват нещо евтино, но здраво и производително преди да пристъпят към по-сериозна инвестиция. Възпроизвежда FullHD и е удобен за употреба на дълъг път във влака например. Заповядайте при нас и вижте на място тази страхотна машина!

Номер 3:

В челната тройка се нарежда отново представител на Prestigio – моделът е MultiPad 8.0 Pro Duo.

Prestigio Multipad Pro Duo 8.0

Buy Button

Ще разгледаме параметрите на таблета набързо и ще споделим възхищението, което поражда в нас, а със сигурност и във вас! Двуядреният процесор и мощният видео ускорител предоставят възможности, които могат да се мерят с големците като Acer Iconia A210 и Toshiba AT300-101. Препоръчвайки ви този таблет, ние ви гарантираме 100% удовлетвореност! Продължава тук…

Номер 2:

Отново Omega – отново чудесен – моделът е MID7108.

Omega MID7108

Buy Button

Най-най-най-бюджетното решение с IPS матрица на пазара! Скромна цена, страхотен дисплей, двуядрен процесор, 1GB оперативна памет. Възможност външен 3G модем да бъде успешно използван за мобилен интернет навсякъде (ВАЖНО! Не всички външни 3G модеми ще тръгнат!!!!). Таблетът разполага с метален корпус, което го прави доста надежден, но все пак – препоръчваме застраховка, за да си спестите евентуални ядове. Друго интересно е microHDMI портът, който  ви позволява да свържете таблета директно към HDMI входа на LCD телевизор и да гледате филми на голям екран – при това FullHD! Страхотна машина за цената си!

Номер 1:

Първото място заема една невероятна машина от гигантите Acer, за които честичко пишем напоследък – моделът е Iconia A1-810!

Acer Iconia A1-810

Buy Button

На вашето внимание е топ предложението за периода юни/юли. Още преди да пристигне в нашия офис, очаквахме да бъде нещо главозамайващо – и се оказахме прави! Отново предложение от гигантите Acer, отново топ цена и производителност – моделът е Iconia A1-810! Ние знаем, че това е таблетът който търсиш! Скандалната машина пристига в изключително интересна кутия, която ни напомня тефтера от ученическите години…но това на страна. Да разгледаме моделите. Таблетът пристига в две разновидности с различен капацитет на вградената памет – съответно с 8 и 16 GB памет, и инсталиран Android 4.1 Jelly Bean!

Продължава тук…

С това се изчерпват топ 5 на най-продаваните таблети за изминалия месец. Заповядайте в нашите магазини или поръчайте онлайн. Всеки поръчал онлайн кой да е от тези таблети с промо код mcard получава 8GB карта памет подарък!

И не забравяйте да сключите застраховка – ще си спестите евентуални ядове, главоболия и разходи. Очакваме ви!

Loading Facebook Comments ...