Топ 5 лаптопи от Ardes.bg за Ноември!

Новият топ 5 е вече налице!

 

Този месец ще ви покажем страхотните предложения в бюджетния клас, като лаптопите на HP ще преобладават.

 

top-lap

Както следва, ще започнем с Номер 5:

 

Лаптоп ASUS X55VD – модела е SX164

403da5cc51441bd2

Оборудван с 2-ядрен Pentium с тактова честота 2.40 GHz, 4GB оперативна памет и външна видеокарта правят тази страхотна машина от ASUS идеалната мултимедийна станция за Вашият дом. А защо не и за някои 3D игри? И само сега – купи на изплащане онлайн с 0% лихва! Побързайте докато е и на промоционална цена със 3% отстъпка!

И идва ред на номер 4:

Японската сила на Toshiba в страхотен бял цвят! Satellite C855-2FV + безплатна антивирусна програма и на всичкото отгоре – с 5% отстъпка!

296e8958959cffea

Това предложение е подходящо за масовия потребител търсещ бюджетно решение за ежедневна домашна употреба и/или офис работа! Доста добро изпълнение на японците. Страхотна визия, добра производителност и най-вече удобна клавиатура! А сега с подарък антивирусна програма McAfee Antivirus Plus 2013 с лиценз за 1 година! И освен всичко това – 5% отстъпка от редовната цена! Страхотно, нали? Ела и грабни твоята Toshiba сега!

Номер 3:

И както казахме – HP ще преобладават.

HP Compaq 650 + Подарък чанта!

8d28da3a24bbc3bb

Бюджетно решение от HP в комплект със чанта! Оборудван с всичко необходимо за работа, тази машина ще бъде незаменим помощник в ежедневните ви задачи. Подходящ за интернет, филми и музика. Всъщност не е най-производителната машина, но е подходяща за потребителите които тепърва започват да навлизат в света на компютрите, както и за тези които нямат нужда от „самолет“, а просто обща работа. Ела, виж и грабни с подарък!

Номер 2:

По – големият брат на номер 3!

HP 650 – H5V01ES

8d28da3a24bbc3bb

На пръв поглед – същият като номер 3. Но разликата тук е, че тази машина е оборудвана с по-мощен процесор, по-голям твърд диск и огромно количество оперативна памет, което го прави идеален партньор в офиса! Цената е изключително ниска за подобна конфигурация, а бройките са ограничени. Побързайте и вземете тази машина за вашият офис!

И идва ред на номер 1:

Челната позиция заема едно страхотно попадение на HP.

Това е ProBook 4540s ! А сега и със порадък чанта!

4166d4e9d9440148

Метален корпус, воводустойчива клавиатура, стилен дизайн, висока производителност, страхотна цена! С 2-ядрен процесор, 6GB оперативна памет, голям твърд диск 750GB и външна видеокарта Radeon HD 7650M – 2 GB това бижу е незаменимо за дома! Подходящ за цялото семейство, с този лаптоп ще можете да гледате филми, да сърфирате в интернет, да играете игри и да съхранявате много информация! Не случайно държи челната позиция и горещо препоръчваме! Грабни твоят ProBook 4540s сега!

Loading Facebook Comments ...