Топ 5 смартфони за месец Май от Ardes.bg

Все хубави телефони този месец. Производителни, бюджетни, красиви. Научи кои са тук!

phones

Започваме с

Номер 5

Смартфон Samsung GALAXY S 4, Бял

Смартфон Samsung GALAXY S 4, Бял

 

 

Телефон или мощен компютър с джобен размер? И двете! Самсунг отново надминаха себе си със модела Galaxy S4. Стилен, лек и същевременно мощен, със 4 ядрен процесор работещ на 1.9GHz и 2GB оперативна памет. Друго голямо предимство е наличието на Adreno 320 контролер, който ще ви покаже игрите такива каквито трябва да бъдат!
Samsung Galaxy S4 е пример в приложенията на много софтуерни компании за Benchmark тестове, като неговите показатели са високо над други смартфони в този клас. 

 

 

Продължаваме напред към

Номер 4

Смартфон LG Nexus 5, Бял

Флагманът на Google

Смартфон LG Nexus 5, Бял

 

 

 

Телефон който няма нужда от представяне. Едно от най-добрите устройства на пазара, на доста по-достъпна цена от някои известни марки. Мощен четириядрен процесор съчетан с последната версия на Android – 4.4 Kit Kat, работещ така както Google е предвидил да работи Android! Full HD дисплей с IPS матрица и 2GB оперативна памет. Този смартфон е по-мощен от повечето лаптопи втора употреба и тези в ниския ценови клас, които предлагаме в Ardes.bg. С още куп екстри, този телефон ще се превърне в незаменима част от ежедневието Ви! Препоръчваме горещо!

 

Напред към

Номер 3

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP5400 DUO с 2 SIM карти, Черен

Личен фаворит

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP5400 DUO с 2 SIM карти, Черен

 

 

Изключително производително устройство за цената си. Може би и за това се нарежда в челната тройка. Предпочитан от хора които имат нужда от функционалност на ниво, две сим карти и основни функции без много натоварващи приложения. Подходящ и за някои игри. Ела и виж в Ardes.bg!

 

Номер 2

Смартфон Samsung GT-i8190 GALAXY S3 Mini Blue

Отново личен фаворит и към момента личен асистент.

Смартфон Samsung GT-i8190 GALAXY S3 Mini Blue

 

 

Малък удобен асистент с чудесен дисплей и ярки цветове! Доста добри снимки се получават с камерата и разполага с GPS. Компактен като размер и удобен за бърз достъп до интернет. Единствения минус е изключително ситните букви на клавиатурата (което може да се коригира в настройките) и не са подходящи за хора с големи пръсти. Топ предложение горещо препоръчано от автора! Повече инфо от производителя тук.

И този месец

Номер 1 е:

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP3350 DUO

Мое голямо разочарование…

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP3350 DUO

 

 

За съжаление се надявах този месец най-продавания да не е най-евтиния смартфон, който предлагаме. Но явно това е тенденцията, купи най-евтиното и си мисли че ще получиш най-доброто…реалността обаче е друга. Телефона е подходящ за телефонни разговори, сърфиране в интернет в движение и базови приложения. Нищо особено, но пък за сметка на това с 2 SIM карти. Ако търсите цена, не особено добра поризводителност, и като цяло нещо с което да водите разговори, а не да си чатите или да сърфирате – това е вашият смартфон.

 

Очаквайте #ТОП5 на таблетите съвсем скоро!

Loading Facebook Comments ...