Топ 5 на най-желаните лаптопи за Юли в Ardes.bg

Нов месец – нов късмет – нов лаптоп! Класацията продължава с най-продаваните лаптопи за Юли.

lap

По подразбиране, започваме с номер 5:

Лаптоп Toshiba Satellite C50-A-1JM

Японската сила събрана в бюджетен продукт

Тошиба

Чудесен лаптоп, подходящ за домашна и офис работа. Предлага прилична производителност за сърфиране и мултимедия на добра цена. Най-впечатлаяващото тук е, че пристига с инсталиран Windows 8.1, което на тази цена е изключително рядко срещана оферта. Освен това разполага и с неповторимата за другите марки – No Matter What гаранция!

 

Напред към номер 4:

Лаптоп Packard Bell EasyNote TE69CX

Неочаквано, но интересно.

Пакард Бел

 

От дизайнерския бранд на Acer, идва предложение със завидна производителност, отново на доста тънка цена. Двуядрен intel core i3, външна nVidia видео карта и 8 GB оперативна памет! Има ли смисъл да продължаваме? Подходящ за домашна мултимедийна станция и повечето 3D игри. Страхотен за хора, които тепърва навлизат в света на технологиите. Препоръчваме горещо!

 

В челната тройка се нарежда:

Лаптоп Lenovo IdeaPad B590

Лидера в средния и висок клас предлага и доста добри бюджетни решения

Леново

 

Създаден с мисъл за малкия бизнес и работещите от дома. Lenovo B590 предлага перфектно съчетание от професионален стил, производителност, сигурност и стойност! Вземи работната станция с функциите, от които има нужда бизнеса ти, на цена, която може да си позволиш.

 

Подвластника този месец е:

Лаптоп HP ProBook 450

HP ProBook 450

 

Подготвен за често пренасяне и работа в движение, лаптопът е готов за често натоварване с офис приложения и графични редактори. Висококачественият корпус и водоустойвата клавиатура предлагат сигурност и защита, която малко лаптопи могат да предложат. Матовият диплей премахва отблясъците и щади очите! Вече се убеди, че това е топ предложение на най-достъпна цена?  Вземи твоята бройка с подарък чанта сега!

 

Най-желаният лаптоп за Юли е:

Лаптоп HP 250 G2 + HP чанта

Лаптоп HP 250 G2 + HP чанта

 

Свържи се със света с този безценен ноутбук. Завърши биснес задачите с решението от Intel, с три мултимедийни инструмента от изключителна важност и Windows 8.1* Издръжливото шаси с матово покритие предпазва лаптопа при пренасяне.
HP и Ardes.bg препоръчват използването на Windows!

250 G2

Създаден за работа в движение. Спокойно работете и знайте, че ще спазвате сроковете с HP 250. С трето поколение Intel Core i3 процесор ще се справяте със задачите мигновено, а с интегрирания видеоускорител ще създавате зашеметяващи визуални проекти, без да забавяте бързодействието на лаптопа.

Екстрите завършват удоволствието. Гледай висококачествена мултимедия и предай финес на презентациите, като свържеш по-голям дисплей през HDMI и се наслади на страхотен звук с Altec Lansing стереоговорителите.

Чудесен лаптоп за бизнеса!

*лаптопът не е с включен Windows в цената.
Loading Facebook Comments ...