Защити се от вируси с доказано ефективна технология!

Social_Ad

ESET NOD32 Antivirus: Просто се наслаждавай на интернет. Без притеснения за защитата на личните си данни.

Интернет може да бъде опасно място. Докато си онлайн трябва да се пазиш от вируси, червеи, троянци. Да се притесняваш от фалшиви копия на легитимни уебсайтове, целящи да откраднат паролата ти за онлайн банкиране. Да излагаш на риск твоите снимки и снимките на твоето семейство.

Всъщност, не трябва. Просто се наслаждавай на Интернет, защитен от ESET NOD32 Antivirus, и то с 50% отстъпка от Ardes.bg!

В основата на решението за антивирусна защита на ESET е технологията NOD32, на която са доверили защитата си над 100 млн. души по цял свят. Тя е носител и на рекорден брой награди за ефективност VB100, както и на множество други отличия за способностите си за защита на потребителите си.

ESET осигурява отлична защита на личните данни, банковите сметки и друга ценна информация на компютрите, които защитава – и на всички операционни системи, инсталирани на тях. Политиката на компанията е да предоставя на потребителите си защита за всички платформи – Windows, Mac OS и Linux в един лиценз.

С ESET винаги използвате най- актуалната версия на продукта – до изтичането на валидността на лиценза.

Едно от най-големите предимства на ESET NOD32 Antivirus са изключително ниските системни изисквания на програмата и почти невидимото ѝ присъствие. Така не се променя нормалния ви режим на работа, като имате повече ресурс за другите дейности, които извършавате на компютъра. А, ако сте запален геймър, то може да се наслаждавате на играта си без досадни уведомления за вируси – и то без защитата ви да бъде прекъсвана.

А в случай на нужда от съдействие по възникнал проблем, на ваше разположение е нашият технически екип от обучени специалисти, който може да ви окаже съдействие както при първоначалната инсталация и настройка на продукта, така и в последващата поддръжка, включително и ако изникнат екстремни ситуации.

Сега можете да се възползвате ESET NOD32 Antivirus с 50% отстъпка, която можете да поръчате при покупка на друг продукт или услуга от Ardes.bg. Така вашият лиценз ще струва само 36 лв. с ДДС, вместо стандартната цена от 72 лв. с ДДС.

Повече информация може да намерите тук.

Loading Facebook Comments ...