iPhone 8: екран от край до край и комплимент за селфи маниаците

Човек, за когото се вярва, че работи във фабриката, произвеждаща iPhone, разпространи скици, от които се вижда, че следващият флагман на Apple може би ще изненада повечето потребители. Дори експертите са на мнение, че ръчно нарисуваните схеми на смартфона са напълно достоверни.

Задаващият се iPhone X, известен още като iPhone 8, ще има екран от край до край. Приблизително 5.8-инчовият дисплей ще бъде с технически характеристики, сходни с актуалния смартфон на компанията.


По-интересното е, че в горния край на панела е разположена двойна селфи камера, съчетана с LED светкавица, говорител и два мистериозни сензора. За един от тях се предполага, че е за близост. Спекулира се, че вторият може би е „лазерен“ и ще подпомага софтуерните функции за 3D стереоскопични ефекти.

Редакторите на сайта iFanr, разпространил схемите в световен мащаб, споменават още, че смартфонът ще се възползва от набиращото популярност безжично зареждане. Основната камера на гърба също щяла да бъде двойна и вертикално ориентирана, но и за това към момента липсва официално потвърждение.

На Ardes.bg можете да разгледате айфоните, които вече се предлагат на пазара.

Loading Facebook Comments ...