Lenovo чества юбилей с обновени лаптопи от линията ThinkPad

Lenovo обяви новите линии лаптопи от линията ThinkPad. Те ще бъдат официално представени по-късно този месец на предстоящото изложение CES в Лас Вегас. По случай 25-годишнината на своя бранд, компанията се е постарала да подобри дизайна и да повиши производителността на машините до качествено ново ниво.

Основните характеристика на сериите от обновената линия:

Think Pad T

Включва предложения, обозначени като T480, T480s и T580. И трите серии разполагат с осмо поколение процесори на Intel, IR камера, биометричен сензор и ThinkShutter камера. По данни на производителя, батерията ще издържа до 27 часа. Един от моделите ще тежи само 1.3 кг, а други ще позволяват смяна на екрана с Ultra HD панел.

ThinkPad L

Двете конфигурации са ThinkPad L580 (15-инчов) и L380 Yoga (13-инчов). Пантите на екрана могат да се завъртат на 360-градуса, заради което устройствата позволяват използване в различни режими, включително таблет. Хардуерът им включва осмо поколение процесори Intel, сензорен екран и значително олекотен дизайн. ThinkPad L580 ще се предлагат с вариант, оборудван с дискретна видеокарта от AMD.

ThinkPad X

Най-високият клас от линията не прави компромиси с производителността и мобилността. Автономията на моделите ще бъде между 13.6 и 16.6 часа според конкретната конфигурация. Батерията е с технология за ускорено зареждане — до 80% за 1 час. Устройствата ще идват със стилус Active Pen, инфрачервена камера с функция за лицево разпознаване и сензорен екран с панти за работа в хибридни режими.

Очаквайте новите решения на Lenovo в каталога на Ardes.bg. В него ще намерите лаптопи и от други реномирани производители.

Loading Facebook Comments ...