Как ще се казват следващите геймърски видеокарти на Nvidia?

Nvidia се занимава толкова отдавна с производството на графични ускорители, че вече е изправена пред трудност в избора на име за бъдещите си продукти. До неотдавна компанията използваше трицифрени стойности, за да обозначава моделите си от сериите, започващи от 100 и достигащи до 900. Актуалните предложения на пазара пък са наименувани като GeForce 1000 Series. Въпросът е — какво следва?

Ако се вярва на правдоподобната информация, оповестена от DigitalTrends, следващите представители на геймърската линия GeForce ще се маркетират като GTX 11 Series. Ако трябва да се дадат конкретни примери за отделни модели, те биха звучали като GTX 1181 или GTX 1185. Окончателна информация от тайванския производител се очаква на семинара GPU Technology Conference (GTC), когато вероятно ще бъдат обявени и пусковите дати за първите комерсиални продукти от новите GTX 11 Series.

Очаква се те да дебютират през втората половина на 2018 г. Актуалните видеокарти на Nvidia и AMD за настолни компютри са част от каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...