LG G7 ще активира изкуствения интелект с хардуерен бутон


Официалното представяне на LG G7 предстои този месец, а продажбите му в Европа се очаква да стартират пред месец май. Производителят обаче не крие много от характеристиките на своя флагман сред смартфоните. Една от ключовите му екстри ще бъде хардуерен бутон за изкуствен интелект, чрез който удобно и бързо ще можете да активирате виртуален асистент. Този бутон щял да бъде разположен някъде до тези за усилване и намаляване на звука, като предстои да разберем подробности за функциите му.

Друга важна спецификация е дисплея тип M+ LCD със съотношение на страните 19:9. Той ще използва с около 35% по-малко енергия от конвенционалните екрани, което се дължи на допълнителния бял субпиксел в панела, допълващ тези за RGB цветовете (червен, зелен и син). Освен че ще щади батерията, той ще повишава яркостта и контрастното съотношение.

Също така двойната основна камера ще бъде с 16-мегапикселови матрици и обективи със светлосила f/1.5. 6-инчовият LG G7 ще идва с операционна система Android Oreo и ще се предлага във варианти с 64GB или 128GB вградена флаш памет. Оперативната памет ще бъде 6GB, а процесорът — Snapdragon 845.

Докато очакваме интересното предложение на южнокорейската компания, разгледайте вече наличните смартфони в каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...