iPhone XC, XS и XS Plus — това ли са новите смартфони на Apple?

Вдругиден ще се проведе събитие, на което се очаква Apple официално да обявят новия си айфон. До този момент беше известно, че всъщност става дума за три устройства — всяко от които с особени характеристики и попадащо в различен ценови клас. Два от умните телефони ще бъдат с OLED дисплей, докато най-евтиният ще заложи на традиционен LCD екран със засега неизвестна резолюция.

Преди броени часове обаче блогът SlashLeaks разпространи и три имена, като се твърди, че те са на очакваните устройства от Apple: iPhone XC, XS и XS Plus. По-скъпите модели имат „S“ в названието си, а бюджетното решение е обозначено със „C“. Също така се смята, че поне два от айфоните, тези от по-високия клас, ще се възползват от тройни камери с подобрени алгоритми за заснемане на впечатляващи снимки и видео.

След като обяви новите си флагмани на събитието на 12 септември, Apple вероятно ще ги пусне в продажба около седмица или десетина дни по-късно. Цените не са известни, въпреки че редица „експерти“ и анализатори отдавна спекулират за тях. Очаквайте iPhone XC, XS и XS Plus в продуктовия каталог на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...