Ето как вероятно ще изглежда iPhone XI

Специализираните технологични сайтове и блогове разпространиха няколко изображения, за които смята, че разкриват облика на следващия айфон. Имайте предвид, че дори илюстрациите да се окажат автентични, което е много вероятно, тази линия смартфони е в процес на разработка и всичко може да се промени. Важи и за облика, и за характеристиките им.

Веднага прави впечатление, че iPhone XI ще разполага с тройна основна камера на задния панел. Обективите са разположени върху релефна повърхност в единия горен ъгъл. А самата задна повърхност изглежда като от стъкло.

Знае се, че дисплеят ще бъде с 5.8-инчов диагонал, а панелът му ще бъде AMOLED. На пръв поглед изглежда, че рамките са по-малки от тези в досегашните айфони. Може да се съди още, че Apple засега не планират да заместят интерфейсите Lightning за зареждане, за да въведат по-универсалната алтернатива като USB-C.

Вижте наличните умни телефони на този производител в каталога на Ardes.bg. Пак там ще намерите и най-доброто от водещите разработчици на Android-базирани устройства.

Loading Facebook Comments ...