Samsung Galaxy S11 (Picasso) ще удължи живота на Galaxy S10?

Една от главните причини, поради които потребителите се въздържат от покупката на нови смартфони, е в главоломния прогрес на технологиите. Нещо, закупено тази година, може да бъде архаично пред модела от следващата година. Ако сте привърженици на линията Galaxy S от Samsung, това притеснение може би отпада.

Причината е, че Galaxy S11, известен и с работното име Picasso, ще бъде концептуално по-различен от актуалния Galaxy S10. Устройството, което очакваме догодина, ще предлага поне една ключова функция, която едва ли ще бъде интересна за всички потребители. А това означава, че сегашното предложение няма да избледнее пред по-новото.

Става дума за първите сведения, според които дисплеят на Galaxy S11 ще може да се удължава и да осигурява по-голяма работна площ. Това ще се осъществява чрез вграден механизъм, който ще разширява екрана от дясната страна на корпуса, подобно (но не напълно аналогично) на Galaxy Fold. Поради механиката са направени и промени в разположението на основните камери, които могат да допаднат, но и да отблъснат потребителите.

Иновативният Picasso се очаква през първото полугодие на 2020 г. Дотогава, а и много време след това Galaxy S10 ще запази актуалността си. Особено за хората, които не се нуждаят от разгъващ се умен телефон. Ardes.bg със сигурност ще предлага най-новите и актуалните решения на водещите производители, докато има интерес към тях и до изчерпване на наличните бройки.

Loading Facebook Comments ...