„Не чакай Черен петък“ с наличните и изгодни IT продукти на Ardes.bg

 

Четвърта поредна година Ardes.bg провежда акция „Не чакай Черен петък“. Тя обхваща периода между 27 октомври и 16 ноември. Веднага след нея ще се проведе и кампанията „Черен петък“.

Посетете страницата на акцията: „Не чакай Черен петък“, за да разглеждате всички включени продукти — смартфони, лаптопи, настолни компютри, аксесоари и други. Те могат да се закупят през сайта на Ardes.bg, както и от физическите обекти. Освен в най-големите магазини в София и Варна, от тази година посрещаме клиенти и в новите търговски центрове в Пловдив и Бургас.

Какво представлява „Не чакай Черен петък“

Противно на порочната практика цените да бъдат повишени седмици преди началото на най-големия търговски сезон, Ardes.bg намалява цените. Ако сте закупили продукт, включен в акцията „Не чакай Черен петък“, а по време на самия „Черен петък“ (18, 19, 20 и 21 ноември) цената за същия продукт е дори още по-ниска в магазините на Ardes.bg, разликата в сумата се възстановява под формата на ваучер за бъдещите ви поръчки.

Всичко, което клиентът трябва да направи, е да попълни онлайн формуляр, а ваучерът ще му бъде издаден в срок до 7 дни. С този ваучер клиентите на Ardes.bg могат да пазаруват в сайта и във физическите магазини.

Компанията провежда целогодишни и ежеседмични акции за лаптопи, смартфони и аксесоари, подбрани според производителя или според технологичния сегмент, към който принадлежат.

Удобно закупуване на все още налични продукти

Като компания с богат опит, Ardes.bg полага старание да осигури качествени IT продукти, отлично обслужване, в най-бързите възможни срокове и при максимални комфорт и сигурност. Много лаптопи и смартфони ще се разпродадат още в първите часове на „Черен петък“ 2021 г. Благодарение на акцията „Не чакай Черен петък“, клиентите получават възможност да се сдобият с желания продукт, докато е още в наличност.

Част от предложенията вече включват:

• лаптопи с намаление до 20%

• компютри и компоненти с намаление до 30%

• IT аксесоари с намаление до 50%

За да не бъдем абстрактни…

Когато казваме, че разнообразието обхваща всички продуктови категории, нека все пак посочим поне няколко примера:

• Настолен геймърски компютър с мощта на COUGAR V2;
• мултимедиен лаптоп Acer Nitro 5;
• мини компютър за бизнеса и домашния офис HP ProDesk 600 G5;
• мултифункционалнo устройствo Epson EcoTank L3160;
• eлектронен четец PocketBook Basic Lux 2 за всеки и навсякъде.

Също така, когато хората не пазаруват в последния момент и при огромно натоварване на магазините, ще разполагат и с повече време да получат заслуженото индивидуално внимание. Ardes.bg има отлична репутация и заради компетентна консултация при избора на най-удачния IT продукт за конкретните нужни на потребителя и бизнеса.

Loading Facebook Comments ...