–-Време е за подаръци!–- част 2

Търсите подарък за любимия мъж?

Той обича ли иновативни джаджи? Ако отговорът е „Да“, прочетете нашата класация с предложения за интересни коледни подаръци за него.

Image result for christmas man

ТОП 5 ЗА НЕГО:

  • Ако той е фен на гейминга? Един истински геймър ще бъде много щастлив ако го изненадате с геймърски компоненти: мишка, клавиатура или слушалки. С тази страхотна изненада ще му подарите най-уникалното и диво приключение в света на любимите му игри.

 

  • Смарт часовник или гривна за любителите на тренировките! Този тип фитнес джаджи не са за изпускане. Те представляват наистина полезно устройство, когато става дума за проследяване и постигане на целите в тренировъчния процес.

 

  • Той обича да слуша музика и да гледа любимите си филми … Ако това е вярно, за него, можете да изберете озвучителна система или колони, които да го пренесат в света на страхотното мултимедийно удоволствие, където може да разпусне и да се откъсне от ежедневието.

 

  • Виртуална реалност- неповторимото усещане! Позволете му да надникне в света на необятната виртуална реалност, където той може да бяга, тича, докосва и грабва предмети, да се впуска в различни приключения. Подарете на любимия си човек ново, неповторимо изживяване с виртуални очила. /Научете повече за дни на виртуална реалност в сайта на Ardes.bg!/

 

  • Той има сериозен бизнес и често ходи на делови срещи и преговори. Ако разполагате с по-голям бюджет, подарете на вашия скъп приятел или любим последно поколение бизнес лаптоп. В случай че разполагате с по-скромен бюджет за подарък – обновените модели, които са минали редица тестове за изправност и са с 1 година гаранция са перфектното решение. /Какво е обновен модел и какви са гаранциите вижте повече на www.ardes.bg/

 

Всички IT предложения, включени в статията можете да намерите в сайта на Ardes.bg. Там ви очакват над 9000 продукта, разпределени в различни категории: Лаптопи и компютри, Смартфони и таблети, Компоненти и периферия, Телевизори и офис техника, Сървъри, сториджи и мрежово оборудване, Обновена техника, Софтуер и услуги.

Loading Facebook Comments ...