Unique selling proposition banner

Условия на кампания "ИнТригуващи оферти" 2019г.

- Промоцията е в сила от 30.09.2019 г. до 27.09.2019 г. включително или до изчерпване на количествата.

- Промоцията важи при онлайн поръчка от www.ardes.bg или при покупка от магазините на Ardes.bg: гр. Варна, бул. “Сливница” 120, гр. София, ул. Пловдивско поле 11а., гр. Велико Търново, ул. "Мармарлийска" 35, Търговски център "Green Park" - етаж 2 и гр. Перник, ул. Св. Св. Кирил и Методий 23 Бизнес комплекс „ЕЛЕНА” /бившата дискотека “DREAM”/. По време на промоцията ще има списък с определени продукти качени на специална страница.

- Количествата са ограничени.

- Посочените отстъпки НЕ могат да се комбинират с други отстъпки и промоции.

- Посочените отстъпки НЕ важат за поръчки направени преди или след датите на промоцията.

- Поръчаният продукт може да се вземе на място в магазин, участващ в промоцията, или да бъде доставен с куриерска фирма.

- След потвърждаване на онлайн поръчката от страна на клиента, уведомление за срока на нейното получаване пристига чрез SMS и e-mail. След като пратката е получена от куриера, точният ден на доставка се уточнява от съответната куриерска фирма чрез каналите за комуникация, които те използват за връзка с клиенти/получатели - например SMS/Съобщение във Viber и др.

- Промоцията е валидна за физически и юридически лица, посочили адрес за доставка на територията на Република България.

- Ardes.bg си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно, по всяко време, тази промоция, като обяви това публично на сайта www.ardes.bg