Unique selling proposition banner

Условия за кампания "Не чакай Черен петък" 2019

Условия за кампания "Не чакай Черен петък" 2019

 1. Кампанията “Не чакай Черен петък” се провежда в периода от 00:00 ч. на 28 октомври 2019 г. до 23:59 ч. на 20 ноември 2019 г.
 2. Кампанията е валидна за всички продукти участващи в "Не чакай Черен петък" и всички продукти в категории:

  Лаптопи:

  https://ardes.bg/laptopi/laptopi

  Компютри:

  https://ardes.bg/kompyutri/nastolni-kompyutri

  Сматфони:

  https://ardes.bg/smartfoni/smartfoni

  Аксесоари:

  https://ardes.bg/game-zona/geymarski-stolove

  https://ardes.bg/game-zona/gaming-podlozhki-za-mishka

  https://ardes.bg/periferiya/mishki

  https://ardes.bg/periferiya/klaviaturi

  https://ardes.bg/periferiya/ozvuchitelni-sistemi

  https://ardes.bg/periferiya/slushalki

  предлагани от Ардес ИТ ЕООД в магазините на фирмата в гр. Варна гр. София, гр.Перник и гр. В.Търново, както и на сайта Ardes.bg.  

 3. Ако клиент закупи продукт по време на кампанията "Не чакай Черен петък", и неговата цена е по - ниска по време на провежданата от Ардес ИТ ЕООД кампания "Черен петък", Ардес ИТ ЕООД ще възстанови разликата в цената под формата на ваучер за бъдещи покупки.
 4. Ваучерът се издава до 7 дни след попълване на онлайн формуляр и е валиден за покупки в магазините на фирмата в гр. Варна, гр. София, гр.Перник и гр. В.Търново както и на сайта Ardes.bg.
 5. Формулярът за възстановяване на разлика в цената може да бъде попълнен в периода от 21.11 до 29.11.2019 включително.
 6. Кампанията е валидна само за продукти и цени, обявени на сайта Ardes.bg или на място във физическите обекти на фирмата в гр. Варна и гр. София, гр.Перник и гр. В.Търново
 7. Ардес ИТ ЕООД си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да се преустанови за постоянно, по всяко време, тази кампания, като обяви това публично на сайта www.ardes.bg;

 

* Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви уведомим, че поради допусната техническа грешка, цените на следните артикули https://ardes.bg/product/lenovo-thinkpad-e595-20nf0006bm-153279 и https://ardes.bg/product/lenovo-thinkpad-e595-20nf0002bm-153758 са некоректни в печатния вариант на брошурата "Не чакай Черен петък". Моля да вземете под внимание цените им, публикувани в сайта ни. Извиняваме се за причиненото неудобство.