КАКВО Е PREMIUM SUPPORT?


PREMIUM SUPPORT е програма, която ви позволява да имате достъп до специални оферти и ексклузивни отстъпки за услуги, предлагани от Ardes.bg. Всички предложения, заложени в програмата, са достъпни при закупуване на СЕРТИФИКАТ PREMIUM SUPPORT. Има опции за 1 година или 2 години

 

ЗАЩО СИ СТРУВА ДА ИМАТЕ PREMIUM SUPPORT?


С PREMIUM SUPPORT получавате повече отстъпки, ексклузивни оферти и допълнително експертно съдействие в точния момент.
КУПИ PREMIUM SUPPORT и СПЕСТИ с PREMIUM SUPPORT!

Какво получавате БЕЗ PREMIUM SUPPORT С PREMIUM SUPPORT
Срок на връщане 14 дни при покупка онлайн и покупка в магазин 60 дни при онлайн и покупка от магазина
Цена на транспорт при връщане и замяна Заплаща се от клиента Безплатно
Отстъпка от застраховка (30%) Спестявате средно 80 лв.*
Отстъпка от Удължена гаранция (30%) Спестявате средно 80 лв.*
Отстъпка от Експресна замяна (30%) Спестявате средно 150 лв.*
Отстъпка от сервизни услуги (30%) Спестявате от 3 до 36 лв.
Експресно възстановяване на пари при връщане на стока 14 дни 7 дни
Цена на диагностика на софтуерни и хардуерни проблеми при извънгаранционен проблем От 30 до 35 лв. (30%) Спестявате от 9 до 10,50 лв.
Отстъпка от цена на профилактика (30%) Спестявате от 12 до 23,40 лв.
Отстъпка от цена на антивирусен софтуер ESET (30%) Спестявате от 12 до 15,90 лв.

*спестяването е изчислено при средна цена на лаптоп, компютър - 1500 лв. за 2 годишен период

КОЛКО СТРУВА PREMIUM SUPPORT?


99,00 лв.
при валидност на сертификата - 1 година

198,00 лв.
при валидност на сертификата - 2 години
 

КАК ДА КУПИТЕ PREMIUM SUPPORT?


Попитайте наш консултант на място, в някой от магазините ни, или купете от най-близикия и удобен за Вас сервиз на Ardes.bg.

*Сертификат за услугата PREMIUM SUPPORT, с изписано Вашето име и дата за извършената покупка, ще бъде издаден на касата в магазина или сервиза, от който го купувате.

Същият сертификат, след финализиране на покупката, за Ваше удобство може да бъде изпратен и на посочения от Вас имейл. Помолете наш консултант да Ви го изпрати, след като се уверите, че сте подали коректен имейл адрес.

   За да се възползвате от отстъпките и изгодните оферти на програмата PREMIUM SUPPORT в бъдещ момент, следва да предоставите сертификата в наш сервиз или магазин в град София, или Варна.

Валидност и ограничения на PREMIUM SUPPORT


Услугата е валидна във ваш интерес, за периода на закупуване, като осигурява ред предимства, отстъпки и експертно съдействие. PREMIUM SUPPORT не е обвързана с конкретен продукт.

 

Може да го използвате през целия период на валидността му за услугите, които са включени в програмата и ще са Ви от полза.

Периодът, в който може да използвате сертификата за закупуване на допълнителни услуги, е посочен на самия документ.

За въпроси може да се свържете с premiumsupport@ardes.bg

Често задавани въпроси

PREMIUM SUPPORT е програма, която позволява на клиента да има достъп до специални оферти и ексклузивни отстъпки за услуги, предлагани от Ardes.bg. Всички предложения, заложени в програмата, са достъпни при закупуване на СЕРТИФИКАТ PREMIUM SUPPORT.

Попитайте наш консултант за Програма PREMIUM SUPPORT и той ще ви обясни всичко.

1 година или 2 години.
*Валидността на Сертификата е посочена най-горе в документа Сертификат PREMIUM SUPPORT в графата „Период на валидност“.

Всеки потребител, закупил СЕРТИФИКАТ PREMIUM SUPPORT има право да го използва, за конкретна услуга, при нужда от негова страна. Моля, представете сертификата на търговеца или сервиза, по повод на услугата, която искате да използвате, и отчисленията под формата на отстъпки и специални предложения ще бъдат актуализирани за Вас.

 

  • Да! - Клиентът може да откаже PREMIUM SUPPORT и да изисква възстановяване на сумите не по-късно от 60 дни от датата на покупка и само, ако не е ползвал сервиз, замяна или други видове ексклузивни услуги, по време на този период. Искането за отказ трябва да бъде направено от крайния клиент, в писмена форма в търговски обект на Ardes.bg или по електронна поща на адрес premiumsupport@ardes.bg, не по-късно от 60-тия ден от датата на продажба на PREMIUM SUPPORT.
  • Не! - В случай, че в периода на тези 60 дни клиентът е ползвал някои от специалните оферти и ексклузивни предложения и се е възползвал от тях, то клиентът, не може да се възползва от правото на отказ от PREMIUM SUPPORT.

 

За Ваше спокойствие и сигурност сертификатът за услугата PREMIUM SUPPORT, с изписано Вашето име и дата за извършена покупка, може да бъде изпратен и на посочен от Вас имейл, с който фигурирате в нашата система. Помолете наш консултант да ви го изпрати, след като се уверите, че сте подали коректен имейл адрес.
В случай че загубите своя сертификат, същият може да ви бъде преиздаден срещу ТАКСА от 5 лв., на касата в магазин/ сервиз във Варна или София.

Виж общите условия на Програма PREMIUM SUPPORT ТУК>>>

Premium Support може да закупите в магазините ни в София и Варна.

1. Промоционалните кампании на Ardes.bg са валидни за потребители, които желаят да закупят стоки или да ползват услуги, които не са предназначени за извършване на търговска или професионална дейност.
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2022 Ardes.bg All Rights Reserved!