Компактен размер.
Огромни възможности.

ASUS Zenfone 9, 8GB, 128GB, Midnight Black

  • Операционна система: Android 12
  • Дисплей: 5.92" (15.5 см) 2400x1080 Super AMOLED капацитивен сензорен
  • Максимална честота на опресняване: 120Hz
  • Процесор: 1x Cortex-X2 (3.19GHz) + 3x Cortex-A710 (2.75GHz) + 4x Cortex-A510 (1.8GHz)
  • Оперативна памет: 8 GB
  • Вградена памет: 128 GB
  • Камера: Запис на видео: 4K@120fps, Запис на видео: 720p@480fps, Запис на видео: 8K@24fps, Двойна 50MP + 12MP с автофокус, LED, OIS, Запис на видео: 1080p@240fps
  • Гаранционен срок: 24 месеца гаранция
1549лв виж още

Свръхкомпактният, свръхстилен и свръхбърз Zenfone 9 идеално се побира в ръката ви и осигурява стабилна мощ благодарение на премиум платформата Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform и издръжливата 4300 mAh батерия. Значително подобрената система с две камери вече включва технологията за стабилизиране 6-Axis Hybrid Gimbal Stabilizer за ясни снимки и видеоклипове.

Дизайн

Компактният размер идеално се побира
в една ръка

Производителност

Непобедима производителност,
свръхбърза 5G

Камера

Винаги надеждни, стабилни и ясни
изображения

Удобен за използване

Размерът на Zenfone 9 е удобен за използване с една ръка, а лекият дизайн улеснява боравенето с всякаква цел и навсякъде.

5.9”
размер за една ръка
165 гр.
лек дизайн

Бързо и лесно
отключване

Отключвайте своя Zenfone 9 с едно докосване с палец на удобно разположения върху бутона за захранването сензор на дясната страна на телефона – толкова лесно е! Едно докосване и сте вътре! Край с досадните процедури!

Странично монтиран

сензор за пръстов отпечатък

Не само изглежда добре,
но и се усеща добре!

С надеждна водоустойчивост

Водоустойчивост IP68 означава, че Zenfone 9 се чувства на място във всякаква среда и някое друго случайно плисване няма да му се отрази!

Със стабилна производителност

Компактен, но изключително мощен! Zenfone 9 използва флагшип платформата Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform, за да ви осигури безпроблемна и бърза производителност, каквото и да правите.

Qualcomm®
Snapdragon® 8+ Gen 1
мобилна платформа
15%
По-бърза производителност²
50%
По-бързо графично рендиране²
8 GB
LPDDR5 RAM
128 GB
UFS 3.1 ROM

Комплект аксесоари Connex

Избери това, което отговаря най-много на твоите нужди

Вземи допълнителна гаранция*

Купуването на нов телефон може да бъде голяма инвестиция, а понякога и трудна задача. Повечето производители предлагат стандартни гаранции за своите продукти, но истината е, че повечето стандартни гаранции не покриват нещата, които са най-важни, като случайно счупване на екрана.

Факт е – инциденти се случват и може да струват скъпо. Ето защо ASUS предлага не една, а две години защита срещу случайни щети (ADP) на телефона, така че когато се случат инциденти, ASUS да покрият**.

*Моля, проверете като се свържете с център за обаждания на ASUS за обхванатите модели.

**Може да бъде подаден само един (1) ADP иск за период на покритие, започващ от датата на закупуване на вашия продукт. Нужно е да заплатите еднократна такса от 49,90 евро в центъра за ремонт на ASUS (включваща всички разходи за доставка, диагностика и ремонт) и след приключване на ремонта ASUS ще ви върне продукта обратно.

1 Устройството е тествано за устойчивост на вода по стандарта IEC 60529 и постигна оценка IP65/68. Устойчивостта на вода и прах може естествено да отслабне с използването или ако устройството бъде повредено, ремонтирано или разглобено. Устройството никога не трябва да бъде изцяло потапяно под вода и не трябва да се допуска влизането му в контакт с морска вода, солна луга, хлорирана вода или напитки. Неспазването на правилните предпазни мерки ще доведе до анулиране на гаранцията на устройството и ефективността на устойчивостта на вода и прах. Устойчивостта на вода е тествана чрез потапяне на устройството на дълбочина от 1,5 метра в контейнер с чешмяна вода за период от 30 минути. След края на теста устройството бе извадено и напълно подсушено, а след това проверено дали работи, както обикновено. Имайте предвид, че устройството има порт за зареждане тип USB-C и той трябва да бъде напълно сух, преди да се направи опит за свързване със зарядния адаптер. За съответната информация за гаранцията прегледайте гаранционната карта на продукта.

2 Данни за производителността от производителя. В сравнение със Snapdragon® 888.

1. Промоционалните кампании на Ardes.bg са валидни за потребители, които желаят да закупят стоки или да ползват услуги, които не са предназначени за извършване на търговска или професионална дейност.
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2022 Ardes.bg All Rights Reserved!