AMD Ryzen™ 7 5800H Mobile Processor

HP Pavilion GAMING
5R3J0EA

Лаптоп за
безкомпромисен
гейминг

Тънкият и мощен гейминг лаптоп HP Pavilion Ви дава възможност да се насладите на висококачествена графична карта и процесорна мощ, които отговарят на Вашите нужди за игра и изпълнение на няколко задачи едновременно.

HP Pavilion Gaming 15-ec2032nu

  • AMD Ryzen 7 5800H (3.20/4.4GHz, 16M)
  • NVIDIA RTX 3050 Ti 4GB GDDR6
  • 8 GB DDR4 3200 MHz
  • 512GB M.2 NVMe SSD
  • 15.6" (39.62 см) Full HD IPS матов с LED подсветка
  • Free DOS
  • 24 месеца гаранция
2469лв 1999лв виж още

Дайте сила на своя ден.
Дайте сила на своята игра.

Отговорете на всяко предизвикателство с мощен процесор AMD Ryzen™ 7 5800H и графична карта NVIDIA® RTX 3050. Дисплеят с висока разделителна способност осигурява плавна картина при игра, а забавлението и съдържанието оживяват.

Играйте непоколебимо
по-дълго време

Лаптопът HP Pavilion Gaming е оборудван със система с двоен вентилатор за подобрено охлаждане. Широки вентилационни отвори в задната част и допълнителни отвори за въздух увеличават въздушния поток, за да оптимизират цялостната производителност и стабилност, като поддържат машината охладена по време на продължителна употреба.

Дързък, завладяващ дизайн

Потопете се в играта. Елегантният дисплей с micro-edge рамка осигурява максимално добра картина, докато насочените напред високоговорители с аудио от B&O предоставят мощен и персонализиран звук.

FHD IPS дисплей

Наслаждавайте се на кристално чист образ от всеки ъгъл. Благодарение на 178° ъгъл на видимост и ярката резолюция от 1920x1080 пиксела, любимото ви съдържание винаги ще изглежда отлично.

Видимо ярки детайли

Благодарение на 300 нита яркост виждате красиви детайли, подобрено качество на изображението и отчетливи нюанси на цветовете – дори при условия на силна осветеност.

PCIe SSD диск

Стартирайте за секунди със скоростта на светлината и с пространство за съхранение до 1 TB M.2 NVMe SSD.

Получете нова перспектива

Windows 11 предоставя спокойно и креативно пространство, в което можете да следвате страстите си чрез едно свежо преживяване. От обновено Старт меню до нови начини за свързване с любимите Ви хора, новини, игри и съдържание – Windows 11 е мястото да мислите, да се изразявате и да творите по естествен начин.

1. Промоционалните кампании на Ardes.bg са валидни за потребители, които желаят да закупят стоки или да ползват услуги, които не са предназначени за извършване на търговска или професионална дейност.
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2022 Ardes.bg All Rights Reserved!