Независимо дали сте ентусиаст на тема компютри, геймър или създател на съдържание, Kingston FURY e точния избор за високопроизводителна памет и съхранение.

 

Надградете гейминга и производителността на компютъра си

Паметта Kingston FURY ви дава предимството, от което се нуждаете, за да изпитате на макс възможностите на машината си и да превишите системните ограничения. Ще успеете да зададете нови стандарти.

 

Завет в гейминга

Над 30 години зад продуктите на Kingston стои опита в производството, инженеринга, технологията и облужването на клиенти. За две поредни десетилетия, изборът на геймърите за флаш памет и памет за съхранение е HyperX на Kingston. Брандът, като световен лидер при качествените DRAM и флаш решения, с нововъведени иновативност и ентусиазъм създава Kingston FURY.

kingston-fury
 

Kingston FURY впечатлява като продукт от следващо поколение, изработен с качествен инженеринг и бързо спечелва одобрението на ценители, геймъри и създатели на съдържание.

 
ВИЖ ВСИЧКИ РАМ ПАМЕТИ ТУК Период на кампанията 23.09. - 14.10.2021 г.

 

1. Промоционалните кампании на Ardes.bg са валидни за потребители, които желаят да закупят стоки или да ползват услуги, които не са предназначени за извършване на търговска или професионална дейност.
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2021 Ardes.bg All Rights Reserved!