ВЛАДЕЙТЕ БОЙНОТО ПОЛЕ

КУПЕТЕ ИЗБРАНИ НАСТОЛНИ КОМПЮТРИ И ЛАПТОПИ* С GEFORCE RTX
ВЗЕМЕТЕ BATTLEFIELD 2042

Насладете се на завръщането на All-Out Warfare – управляваният от общността портал на Battlefield, и изпълненият с опасности режим Hazard Zone в Battlefield™️ 2042 с NVIDIA GeForce RTX серия 30. GeForce RTX подобрява изживяването с игрови технологии от следващо поколение, с рейтрейсинг, повишена производителност с изкуствения интелект на NVIDIA DLSS и незначително забавяне с NVIDIA Reflex. Докато се приспособявате и преодолявате препятствията в изпълнения с безредици свят от близкото бъдеще, GeForce RTX осигурява най-доброто изживяване в тази компютърна игра.

За ограничен период от време получавате Battlefield 2042 при покупка на настолен компютър или лаптоп с GeForce RTX 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti или 3070.

*Офертата е валидна за отговарящи на условията системис GeForce RTX 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti и 3070. Един код на човек.
В сила са определени правила и условия.
 

ПАКЕТЪТ С GEFORCE RTX
СЕРИЯ 30 ВКЛЮЧВА:

nvidia
 

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА BATTLEFIELD
2042 С GEFORCE RTX СЕРИЯ 30

 
 

КУПЕТЕ СИСТЕМА С GEFORCE RTX СЕРИЯ 30

nvidia
Виж всички настолни компютри, включени в кампанията, ТУК Виж всички лаптопи, включени в кампанията, ТУК
nvidia
Период на кампанията 24.08. - 14.09.2021 г.
nvidia © 2021 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото на NVIDIA и GeForce RTX са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в Съединените щати и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани.
©2021 Electronic Arts Inc. Battlefield и Battlefield 2042 са търговски марки на Electronic Arts Inc.
В СИЛА СА ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ И ОГРАНИЧЕНИЯ. ЗА ПОДРОБНОСТИ ВИЖТЕ https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/disclaimers
НИКОЙ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ОРЪЖИЯ, ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА И ЕКИПИРОВКА НЕ Е СВЪРЗАН С ТАЗИ ИГРА, НИТО Я Е СПОНСОРИРАЛ ИЛИ ОДОБРИЛ.
* До изчерпване на наличностите. Пакетът се предлага за отговарящи на условията настолни компютри и лаптопи: GeForce RTX 3090, GeForce RTX 3080 Ti, GeForce RTX 3080, GeForce RTX 3070 Ti и GeForce RTX 3070. В правилата и условията можете да видите пълен списък на отговарящите на условията партньорски продукти. Играта трябва да бъде изтеглена чрез приложението GeForce Experience™ на отговарящ на условията настолен компютър или лаптоп. За да осребри кода, клиентът трябва да отговаря на възрастовите изисквания на играта. Изисквания за региона/държавата: Някои ваучери трябва да се използват само в определени региони или държави. Моля, осребрете кода в съответния регион/държава.

1. Промоциите са предназначени за физически лица
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2021 Ardes.bg All Rights Reserved!