БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО С ПО-ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Насладете се на рейтрейсинг и свръхвисока разделителна способност благодарение на технологията DLSS. Тя използва усъвършенствано рендериране с изкуствен интелект, за да постигне качество на изображението, което е сравнимо с естествената разделителна способност и понякога дори по-добро, като същевременно прилага конвенционално рендериране само за част от пикселите. Усъвършенстваните техники за времевa обратна връзка осигуряват изключително детайлен образ и подобрена стабилност във всеки кадър.

ПОВИШАВАНЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА ЧРЕЗ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

Рендерирането с изкуствен интелект от специализираните тензорни ядра осигурява невероятна производителност, като увеличава скоростта на кадрите и ви дава възможност да използвате максималните графични настройки и най-високата разделителна способност, дори до 8K.

Данните за производителността са въз основа на RTX 3080 с разделителна способност 3840 x 2160, максимални графични настройки, режим с DLSS и активиран рейтрейсинг.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЩИ СЕ ОПЦИИ ЗА КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО

DLSS ви дава възможност да избирате между няколко режима за качество на изображението – от Quality до Ultra Performance (в зависимост от играта), – които контролират вътрешната разделителна способност за рендериране на играта. Режимът Performance дава възможност за постигане на 4 пъти по-висока разделителна способност с изкуствен интелект (т.е. 1080p при рендериране → изходна разделителна способност 4K), докато новият режим Ultra Performance с изкуствен интелект повишава разделителната способност с до 9 пъти (1440p → 8K).

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА СУПЕРКОМПЮТРИ

DLSS използва мощта на суперкомпютрите на NVIDIA, за да обучава и подобрява своя модел с изкуствен интелект. Актуализираните модели се доставят до компютъра ви с GeForce RTX чрез драйверите Game Ready. След това тензорните ядра използват терафлопи от специално заделена мощност, за да стартират мрежата с изкуствен интелект на DLSS в реално време. Това означава, че се възползвате от мощна мрежа от суперкомпютри с DLSS, които повишават производителността и разделителната способност.

Лаптоп MSI GF65 Thin 10SER
GeForce RTX 2060

Ardes Game Master Powered by ASUS V2
GeForce RTX 3060

Ardes Game Master Powered by Corsair V2
GeForce RTX 3060

© 2021 NVIDIA Corporation. NVIDIA, логото на NVIDIA, GeForce и GeForce RTX са регистрирани търговски марки и/или търговски марки на NVIDIA Corporation в Съединените щати и други държави. Всички други търговски марки и авторски права са притежание на съответните им собственици.

Виж моделите лаптопи TУК>>

Виж моделите настолни машини TУК>>

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
 
Магазин София
Мусагеница
Виж още
 
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още