СПАСЕТЕ ВСЕЛЕНАТА

КУПЕТЕ ОПРЕДЕЛЕН ПРОДУКТ С ГРАФИЧНА КАРТА GEFORCE RTX™ ОТ СЕРИЯ 30*, И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ MARVEL’S GUARDIANS OF THE GALAXY *

Впуснете се в щуро космическо пътешествие с мощта на графичната карта GeForce RTX от серия 30, подобрена с впечатляващата технология рейтрейсинг и магията на ускорението с изкуствен интелект на NVIDIA DLSS, които осигуряват ненадминато изживяване в компютърните игри.

За ограничен период от време получавате Guardians of the Galaxy на Marvel при покупка на отговарящ на условията настолен компютър или лаптоп с GeForce RTX 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti, 3070, 3060 Ti или 3060.

Един човек използва един код.
Виж пълните правила и условия на NDIVIA ТУК
 

ФОРСИРАЙТЕ РЕАКТИВНИТЕ СИ БОТУШИ
С GEFORCE RTX™

Въплътете се в ролята на Звездния повелител и поведете Пазителите на пътешествие през Космоса в играта Guardians of the Galaxy на Marvel с поддръжка за NVIDIA DLSS и отражения с рейтрейсинг.

 
 

КУПЕТЕ GEFORCE RTX™ ОТ серия 30

nvidia
виж всички модели лаптопи, участващи в кампанията, ТУК виж всички модели настолни компютри, участващи в кампанията, ТУК
nvidia
Период на кампанията 08.10.21 - 31.10.21
© 2021 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото на NVIDIA и GeForce RTX са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в Съединените щати и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани.
© 2021 MARVEL. Играта е разработена от Eidos Montréal. EIDOS MONTRÉAL и логото на EIDOS MONTRÉAL са регистрирани търговски марки или търговски марки на Square Enix Limited. SQUARE ENIX и логото на SQUARE ENIX са регистрирани търговски марки или търговски марки на Square Enix Holdings Co., Ltd.
* До изчерпване на наличностите. Пакетът се предлага за отговарящи на условията настолни компютри и лаптопи: GeForce RTX 3090, GeForce RTX 3080 Ti, GeForce RTX 3080, GeForce RTX 3070 Ti и GeForce RTX 3070, GeForce RTX 3060 Ti и GeForce RTX 3060. В правилата и условията можете да видите пълен списък на отговарящите на условията партньорски продукти. Играта трябва да бъде изтеглена чрез приложението GeForce Experience™ на настолен компютър или лаптоп с отговаряща на условията графична карта. За да осребри кода, клиентът трябва да отговаря на възрастовите изисквания на играта. Изисквания за региона/държавата: Някои ваучери трябва да се използват само в определени региони или държави. Моля, осребрете кода в съответния регион/държава.

1. Промоционалните кампании на Ardes.bg са валидни за потребители, които желаят да закупят стоки или да ползват услуги, които не са предназначени за извършване на търговска или професионална дейност.
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2021 Ardes.bg All Rights Reserved!