Извисете се с RTX

Вземете Warhammer 40,000: Darktide – Imperial Edition при покупка на определени графични карти GeForce RTX от серия 30*

Надвийте силите на хаоса с мощен графичен процесор GeForce RTX от серия 30, осигуряващ ненадминато геймърско изживяване. Изправете се срещу орди от кръвожадни врагове в този отличен с награди франчайз с производителност, повишена с NVIDIA DLSS и подобрена чрез AI, впечатляващи ефекти с рейтрейсинг и светкавични реакции с NVIDIA Reflex. Върнете си град Tertium с RTX On.

* За ограничен период от време можете да получите Warhammer 40,000: Darktide – Imperial Edition при покупка на отговаряща на условията графична карта GeForce RTX 3090 Ti, 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti, 3070, 3060 Ti, 3060 или настолен компютър с такава.

Един код на човек. * В сила са определени правила и условия.

Почувствайте силата с GeForce RTX от серия 30

Warhammer 40,000: Darktide – Imperial Edition

Warhammer 40,000: Darktide е новата кооперативно ориентирана игра от отличения с награди екип зад поредицата Vermintide. Насладете се на ненадминато изживяване в Warhammer на компютър с NVIDIA DLSS, отражения с рейтрейсинг, обща осветеност с RTX и NVIDIA Reflex.

Warhammer 40,000: Darktide – Imperial Edition

Пакет Loyalist

Изкоренете неверниците със стил с тези 4 уникални екипировки, 8 оръжейни скина, един комплект оборудване за глава, както и татуировка на Ogryn.

Портретна рамка в памет на загиналите ветерани

Козметична портретна рамка за отдаване на почит към падналите защитници на Tertium Hive.

Раница Caducades

Козметична раница за човешки герои. Тази раница, някога принадлежала на загинал воин от Cadia, е преработена, за да служи на онези, които още са живи и водят битка.

2500 Aquilas (премиум валута)

КУПЕТЕ видео карта GeForce RTX

1. Промоционалните кампании на Ardes.bg са валидни за потребители, които желаят да закупят стоки или да ползват услуги, които не са предназначени за извършване на търговска или професионална дейност.
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2022 Ardes.bg All Rights Reserved!