Играйте още
по-добре

Получете Marvel's Spider-Man Remastered при покупка на избран графичен процесор GeForce RTX от серия 30

Изправете се срещу злото и спасете града с мощен графичен процесор GeForce RTX от серия 30. Надвийте емблематични злодеи с подобрената с AI технология NVIDIA DLSS и се насладете на невероятни визуални ефекти с рейтрейсинг, докато се разхождате из оживените квартали на Ню Йорк в Marvel's Spider-Man Remastered.

* За ограничен период от време можете да получите Marvel’s Spider-Man Remastered при покупка на отговарящ на условията графичен процесор GeForce RTX 3090 Ti, 3090, 3080 Ti, 3080 или настолен компютър/лаптоп с такъв графичен процесор.

Един код на човек. * В сила са определени правила и условия.

Почувствайте силата с GeForce RTX от серия 30
Marvel’s Spider-Man Remastered

Влезте в ролята на Питър Паркър, за да се преборите с емблематичните злодеи на Marvel в тази оригинална изпълнена с екшън история, която вече е налична. Отраженията с рейтрейсинг, NVIDIA DLSS и NVIDIA DLAA гарантират ненадминато изживяване пред компютъра.

Купете GeForce RTX от серия 30

© 2022 MARVEL © 2022 Sony Interactive Entertainment LLC Играта е създадена и разработена от Insomniac Games, Inc. Версията за PC е предоставена от Nixxes Software BV.

© 2022 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото на NVIDIA и GeForce RTX са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в Съединените щати и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани.

Виж всички видео карти, участващи в кампанията ТУК Виж всички лаптопи, участващи в кампанията ТУК Виж всички компютри, участващи в кампанията ТУК Виж общите условия на кампанията ТУК

1. Промоционалните кампании на Ardes.bg са валидни за потребители, които желаят да закупят стоки или да ползват услуги, които не са предназначени за извършване на търговска или професионална дейност.
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2022 Ardes.bg All Rights Reserved!