Запази всяка емоция

Вдъхновен минимализъм

С първокласно стъклено покритие, изчистен дизайн на камерата и енергизиращи цветове, Galaxy A54 5G привлича погледите с елегантните си форми.

Скорост, за да летиш напред

Разгърни потенциала си със свръхбърза 5G скорост, която премахва ограниченията и ти позволява да правиш повече.

Премини отвъд границите

Време е да разкриеш пълния си потенциал. Мощният осемядрен процесор представя нова палитра от възможности с повишена производителност и капацитет.

Снимай лесно готини видеоклипове

С VDIS и по-широк OIS ъгъл, Galaxy A54 5G те улеснява още повече при заснемането на висококачествени видеоклипове с помощта на функциите за автоматично кадриране и автоматичен фокус.

Изживей отново незабравимите нощи
с Nightography

Просто снимай. Galaxy A54 5G улавя ярки и ясни кадри с помощта на усъвършенствания сензор за изображения. Когато е тъмно, твоята камера автоматично преминава в нощен режим.

Виж всички смартфони Samsung Galaxy A54 5G, участващи в кампанията, ТУК.

Ясна и ярка картина, дори на силна
дневна светлина

Super AMOLED дисплеят с яркост 1000 нита на Galaxy A34 5G осигурява ясна видимост, дори когато си навън. Честотата на опресняване до 120Hz вдъхва живот на любимото ти съдържание, което се възпроизвежда гладко и без накъсване на страхотния 6,6-инчов екран.

Изчистен и елегантен дизайн

С корпус с изчистени линии и стъклено покритие, Galaxy A34 5G е наличен няколко модерни, но вечни цветове, като лайм, сребристо, виолетово и графитено.

Важните моменти от деня ти
оживяват на екрана

Galaxy A34 5G записва най-хубавите ви моменти в ярки, наситени цветове дори на тъмно и aвтоматично кадрира снимката с Auto Framing, за да е сигурно, че приятелите ти са в кадъра.

Върши нещата светкавично

Задвижван от осемядрен процесор и с връзка с 5G мрежата, Galaxy A34 5G се грижи да си във върхова форма, независимо дали работиш или играеш. Всичко става лесно с 6/8GB оперативна памет и 128/256GB пространство за съхранение плюс поддръжка за microSD карта до 1TB.

Виж всички смартфони Samsung Galaxy A34 5G, участващи в кампанията, ТУК.

Привличай погледите.
Бъди цветен.
Бъди себе си.

Galaxy A14 съчетава стилен минималистичен дизайн с ярки цветове.

Сбогом на тревогите с батерия,
която издържа дълго

Твоят Galaxy A14 е на твое разположение от зори до късно през нощта, готов за работа и игра. Батерията от 5000 mAh (типична)* издържа с едно зареждане 2 дни.

Виж всички смартфони Samsung Galaxy A14, участващи в кампанията, ТУК.

Виж всички смартфони Samsung Galaxy A34 5G, участващи в кампанията, ТУК.

Разшири хоризонта си

Разшири гледката пред очите си 6,5-инчовия Infinity-V дисплей на Galaxy A04s и виж какво си пропускал досега. Благодарение на HD+ технологията, всяко съдържание изглежда максимално добре – ясно и ярко.

Улови повече незабравими мигове
с тройната камера

Напълни галерията си с впечатляващи снимки, които разкриват артистизма ти. Запечатай важните моменти в ярки и детайлни изображения с 50 MP основна камера.

Макрокамерата улавя
детайлите отблизо

Приближи се още повече до избрания обект с 2MP макрокамера и улови детайли, които невъоръженото око би пропуснало. Тя добавя естествен бокѐ ефект и ти позволява да откроиш обектите от фона.

Акцентирай върху фокуса
с камерата за дълбочина

2 MP камера за дълбочина ти позволява да регулираш дълбочината на рязкост в снимката. Само с едно докосване можеш да разфокусираш фона зад обекта, който снимаш, и да създадеш висококачествени портрети, които наистина се отличават.

Виж всички смартфони Samsung Galaxy A04, участващи в кампанията, ТУК.

1. Промоционалните кампании на Ardes.bg са валидни за потребители, които желаят да закупят стоки или да ползват услуги, които не са предназначени за извършване на търговска или професионална дейност.
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2023 Ardes.bg All Rights Reserved!