GXT 130 Ranoo Wireless Gaming Mouse

GXT 130 Ranoo Wireless Gaming Mouse

Безжична геймърска мишка, снабдена с 9 бутона за реакция, светодиодно осветление и бутони за избор на скорост

системни изисквания

- Компютър/лаптоп с USB порт
- Windows 10, 8, 7, Vista

Удобна за дълги игрови сесии
Геймърската мишка Trust GXT 130 има ергономична форма, която я прави идеална и удобна за дълги игрови сесии. Освен това мишката е с гумено покритие отвън, за да се осигури оптимално захващане. GXT 130 има също така 3 допълнителни бутона за палеца - напред, назад и CTRL, което прави мишката още по-съвременна.
Бутон Двоен изстрел
Благодарение на бутона за двоен изстрел на GXT 130, няма враг, който да е по-бърз от вас. Използвайте този бутон по време на игра, за да стреляте не само веднъж, а два пъти с едно щракване на бутона. Това ви позволява да свалите всички противници и да удвоите шанса си да спечелите.
Точността е клавиш
Геймърската мишка GXT 130 е снабдена с прецизен оптичен игрови датчик с регулируема скорост от 800 dpi до 2400 dpi. По време на игра бързо превключвайте DPI чрез бутоните за увеличаване/намаляване, за да регулирате скоростта според всяка ситуация. Тази безжична геймърска мишка е точна и бърза като геймърска мишка с кабел. С осем метра безжична връзка, тази мишка има достатъчен диапазон за всяка игрова настройка. Благодарение на интелигентната система за управление на енергия, активираща режима на покой, когато не се използва в продължение на 8 минути, можете да използвате мишката за много битки, състезания или приключения без смяна на батерията