Представяне на HP+ Интелигентният печат вече е тук

HP+ е интелигентната система за печат, която мисли напред, така че Вашият принтер да е в готовност, когато и Вие сте1, по-сигурен, по-продуктивен и по-устойчив от всякога.

Изберете HP+ и вземете включената услуга Instant Ink за 6 месеца7 и една допълнителна година гаранция от HP.

*HP+ изисква акаунт в HP, непрекъсната интернет връзка и използване само на оригинално мастило или тонер на HP.

Какво ще получа с HP+?

С HP+ получавате всички иновации, включени със стандартен хардуер за печат, плюс ексклузивни решения и стимули.HP+ има следните изключителни предимства:

 • 1 година допълнителна гаранция от HP, за допълнително спокойствие
 • Удължена гаранция от HP, равняваща се на общо две години, за допълнително спокойствие
 • След 6 месеца безплатно пробно ползване5 на услугата HP Instant Ink, можете да вземете абонаментна услуга, която гарантира, че новите мастилени или тонер касети ще се доставят до вратата Ви още преди да сте изчерпали старите2
 • Нов свързан облак, който автоматично открива и коригира проблеми с връзката6
 • Нова система за наблюдение на настройките на Smart Security, която открива и намалява атаките на зловреден софтуер6
 • Нова функционалност, включена в операционната система, за печат от почти всяко място на всяко устройство6
 • Новата функция Private Pickup пуска документите за печат едва тогава, когато сте до принтера
 • Новата функция Forest First, при която всяка отпечатана страница е балансирана с инвестиции в подпомагане на защитата и възстановяването на горите7
С HP+ Без HP+
ИНТЕЛИГЕНТЕН ПРИНТЕР Интелигентен, с базирана на облак свързаност и сигурност -
АБОНАМЕНТ ЗА SMART INK Включени 6 месеца Instant Ink7

След 6 месеца се прилага месечна такса, освен ако услугата не бъде отменена

Достъпна услуга Instant Ink
SMART APP Включени усъвършенствани решения за приложението HP Smart за 24 месеца6 Стандартно приложение HP Smart
ИНТЕЛИГЕНТНА УСТОЙЧИВОСТ
 • Печат Forest First
 • Рециклиране на касети с Instant Ink
Рециклиране на касети с Instant Ink
ГАРАНЦИЯ 1 година допълнителна гаранция от HP Стандартна
ОРИГИНАЛНИ МАСТИЛЕНИ ИЛИ ТОНЕР КАСЕТИ ОТ HP Функционално изискване Препоръчително
ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ
 • Акаунт в HP
 • Интернет връзка
-

Отказ от отговорност

 1. Винаги готов, когато Ви потрябва: Подобрена свързаност на принтера, използваща технологията Smart Driver и Print/Scan Doctor в системата HP+, спрямо потребителските принтери на HP без HP+.
 2. Никога не оставайте без консумативи: На базата на използването на Вашия план, интернет връзка към отговарящ на условията принтер на HP, валидна кредитна/дебитна карта, имейл адрес и услуга за доставка във Вашата географска област.
 3. Спестявате с Instant Ink (мастило): На базата на проучване на Buyers Lab от юли 2020 г., поръчано от HP, за сравнение на месечните разходи за абонамент за план за 700 страници на HP Instant Ink без закупуване на допълнителни страници и разходите на страница за отпечатване по ISO/IEC 24711 за повечето стандартни принтери от същия клас с цветни касети inkjet A4 и мултифункционални устройства, като се използват стандартни касети: за повечето държави в EMEA < 200 евро; Обединено кралство < 200 британски лири. На базата на публично достъпна информация към 1 юни 2020 г. Цени за разпродажба/оферта не са включени в това проучване. Принтерите HP Ink Advantage не са включени поради нестандартния им хардуер и вид на консумативите. Принтерите са избрани от пазарния дял на IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – последен запис за първото тримесечие на 2020 г. За допълнителна информация: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW.
 4. Спестявате с Instant Ink (тонер): На базата на месечните разходи за абонамент за план за 1500 страници на HP Instant Ink, в сравнение със средната цена на монохромни лазерни принтери в същия клас за формат A4 и мултифункционални устройства < 450 щатски долара, които използват интегрирани тонер касети със стандартен капацитет (тонер и барабан в една касета). Проучване на Buyers Lab от октомври 2020 г., поръчано от HP, на базата на проучване с публично достъпна информация към 30.09.2020 г. Принтерите са избрани от пазарния дял на IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – последен запис за първото тримесечие на 2020 г. За повече информация и последния доклад вижте: www.keypointintelligence.com/HPTonerServiceROW.
 5. 6 месеца използване на Instant Ink: Изисква се регистрация за Instant Ink. Instant Ink не се предлага във всички страни. В зависимост от месечния лимит за страници с избрания план. Трябва да завършите регистрацията в Instant Ink в рамките на 7 дни от настройката на принтера с препоръчания от HP процес за настройка, както е посочено в инструкциите, приложени към Вашия принтер. Освен ако услугата не бъде отменена в рамките на промоционалния период онлайн на www.hpinstantink.com, на Вашата кредитна/дебитна карта ще се начислява месечна такса за услуга въз основа на избрания план, плюс данъци и такси за превишаване. Клиентът ще бъде таксуван за всички такси за превишаване и приложимите данъци в края на всеки месец от промоционалния период. В пакета е включено използването на мастилена или тонер касета за периода на офертата. Имате право на възстановяване на сума за една оферта за всеки принтер. Предложение за включени месеци за използване на Instant Ink , което подлежи на промяна след 31 октомври 2021 г. Не се възстановяват средства за офертата. Офертата за настройка може да се комбинира с други оферти; вижте условията на другата оферта за повече подробности. Изисква валидна кредитна/дебитна карта, имейл адрес и интернет връзка с принтера. Вижте допълнителна информация за офертата, достъпна по време на процеса на онлайн регистрация. За подробности относно обслужването вижте www.hpinstantink.com.
 6. Приложение HP Smart: Изисква изтегляне на приложението HP Smart. За подробности относно локалните изискванията за печат вижте www.hp.com/go/mobileprinting. Някои функции/софтуер се предлагат само на английски език и се различават за настолни и мобилни приложения. Може да се изискван абонамент за Instant Ink. Instant Ink не се предлага във всички страни. Вижте подробности на www.hpinstantink.com. Изисква се достъп до интернет, който се заплаща отделно. За пълна функционалност се изисква акаунт в HP. Списък на поддържаните операционни системи, налични в магазините за приложения. Възможностите за факс са само за изпращане на факс. След изтичане на 24 месеца се прилага месечна такса за продължаване на разширените функции с HP Smart Advance. Smart Advance не се предлага във всички страни. За повече информация вижте www.hpsmart.com.
 7. Forest First: С HP+ всяко задание за печат, независимо от марката хартия, се обработва чрез Forest Positive Framework на HP за неутрализиране на рисковете от обезлесяване. Хартията с марката на HP се произвежда единствено от сертифицирани отговорно управлявани гори или от рециклирани материали. За другите марки хартия HP инвестира в проекти за възстановяване, защита или оздравяване в ключови райони, като например Бразилия, които са достатъчно големи, за да балансират цялото количество използвана от клиентите на HP+ хартия, която може да не е била произведена отговорно. Прочетете повече за проектите и партньорите ни на адрес hp.com/forestfirst.
 8. Двулентова Wi-Fi™ връзка: В сравнение с приложенията за печат от производителите на оригинално оборудване на повечето най-продавани мастиленоструйни/лазерни принтери и многофункционални устройства за дома и офиса, се предлага на цена по-ниска или равна на 449,99 щ.д. Пазарен дял според IDC CYQ4 2019 Hardcopy Peripherals Tracker. Твърдение, базирано на проучване на приложенията за печат на производителите на принтери и на тестове на Keypoint Intelligence – Buyers Lab, проведено по поръчка на HP. За подробности, моля, вижте: keypointintelligence.com/HPSmartApp.
 9. Най-бързият двустранен печат: В сравнение с монохромни лазерни принтери в този клас и многофункционални устройства под 210 щ.д. или 220 евро за единична функция или под 310 щ.д или 320 евро за множество функции, всички с обявен максимален месечен работен цикъл от 20 000 или по-нисък. Изследване на Buyers Lab проведено през септември 2020 г., по поръчка от HP, въз основа на проучване на публикувани от производителите на оригинално оборудване спецификации, публично достъпна информация от 01 септември 2020 г. Пазарен дял, отчетен от IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final History 2020Q2 за Северна Америка и EMEA. За допълнителна информация: Изтегляне на приложението HP Smart от keypointintelligence.com/HPFastestDuplex. Изисква сваляне на приложенито HP Smart. За подробности относно местните изисквания за печат вижте hp.com/go/mobileprinting. Някои функции/софтуер се предлагат само на английски език и се различават за настолни и мобилни приложения. Възможно е да се изисква абонамент за план за печат HP+ Print Plans. HP+ Print Plans не се предлагат във всички страни. Вижте подробности на hpprintplans.com. Изисква се достъп до интернет, който се заплаща отделно. За пълна функционалност се изисква акаунт в HP. Списък на поддържаните операционни системи, налични в магазините за приложения. Функциите за факс са само за изпращане на факс и може да изискват допълнително закупуване. За повече информация вижте hpsmart.com/mobile-fax.
 10. Рециклиране на касетите: Чрез програмата HP Planet Partners (където е налице) рециклираната пластмаса се използва като суровина и в комбинация с други материали за производството на нови оригинални касети на HP и други продукти за ежедневието. За подробности: www.hp.com/hprecycle.