logitech

Разработена заедно с ПРО геймъри

Проектирана в продължение на повече от две години в тясно сътрудничество с много професионални играчи, PRO Wireless е създадена, за да отговори на всички изисквания и стандарти на световните TOП професионалисти в електронните спортове.

LIGHTSPEED™ Wireless

ПРО ниво на безжично представяне, LIGHSTPEED ви осигурява невероятно представяне, с 1ms report rate, без каквито и да е кабели.

logitech
logitech

HERO 16K сензор

PRO Wireless гейминг мишката идва с последно поколение HERO сензор, който е най-добрият и ефективен гейминг сензор, който сме разработвали. HERO сензорът предлага 400+IPS и до 16 000 DPI - без лаг или нежелано ускорение, в съчетание с 10 пъти по-добра енергийна ефективност.

Проектирана да бъде супер лека

Иновативният ендоскелетен дизайн, със стени с дебелина от едва 1 мм, ви гарантира изключителна здравина в мишка, тежаща едва 80 г.

logitech
logitech

PRO дизайн

Ергономичната форма е невероятно комфортна и супер лесна за управление. Може да се използва както с лява, така и с дясна ръка, благодарение на симетричната ѝ форма и възможността да преместите страничните бутони от една на другата страна или обратното. Бутонът за смяна на DPI се намира от долната страна на мишката с цел да елиминира нежелан натиск.