logitech

ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН. СНАБДЕНА С ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ, ЗА ДА ПОБЕДИТЕ

G413 е замислена, проектирана и изработена, за да осигури отлично представяне, в комбинация с точните функции, от които се нуждаете, за да победите. Тънкото шаси е направено от лека и здрава 5052 алуминиева сплав. Отдолу има канали, през които да прекарате кабелите на мишката и слушалките, а крачетата са с регулируема височина, за да намерите най-добрата позиция за вас.

ROMER-G СУИЧОВЕ

Romer-G™ е специален механичен суич, създаден за да отговори на най-високите гейминг стандарти за представяне, отзивчивост и надеждност. Изключително късото разстояние от едва 1,5 мм до точката на активиране е с до 25% по-бързо от конкурентните стандартни механични суичове. Перфектната комбинация от скорост, прецизност и тиха работа правят Romer-G отличен избор за всеки геймър.

logitech
logitech

ПРЕЦИЗНО ОСВЕТЯВАНЕ

Освен това Romer-G е проектиран с идеята да осигури прецизно и ясно осветяване през капачето на бутона. Така бутоните са винаги ясно видими и не разсейват играчите по време на дългите гейминг сесии. Подсветката при G413 Carbon е в червено, а при G413 Silver в искрящо бяло, което подчертава тяхното премиум излъчване.

АЛУМИНИЕВА СПЛАВ

Специално обработената повърхност от алуминиево-магнезиева сплав е гръбнакът на тази клавиатура. Резултатът е минималистичен дизайн, комбиниран с пълен комплект от екстри, в елегантен корпус. G413 е изработена от най-качествените материали.

logitech
logitech

USB Passthrough

Удобството и скоростта са на една ръка разстояние. Допълнителният USB порт ви дава възможност да включите мишка, флаш памет или телефон за директен трансфер на данни или зареждане.

ГЕЙМИНГ KEYCAPS

G413 идва с 12 допълнителни keycaps за основните клавиши за игрите. Може да ги смените бързо и лесно с включения инструмент.

logitech
logitech

СПЕЦИАЛНИ ФУНКЦИИ ЗА ИГРИ

Задействайте игровия режим, за да деактивирате клавишите, които може да ви попречат, като клавишът Windows. G413 ви позволява да натиснете едновременно 26 клавиша (включително Control, Alt, Shift ), като всички те ще бъдат отчетени, за да имате свобода да използвате всяка комбинация от клавиши, която може да ви хрумне. Anti-Ghosting функцията гарантира, че всяка команда, която подадете, ще стигне до играта.

ПРОГРАМИРУЕМИ МАКРОСИ

С Logitech G HUB може да програмирате функции или макроси, които да запишете на F1-F12 клавишите. За по-лесна игра.

logitech