MSI GP66 Leopard
Готов за действие, той гъвкаво се адаптира във всякаква форма. GP66 Leopard е снабден с 10-то поколение Intel® Core™ i7 процесори и най-новото поколение NVIDIA® GeForce RTX™ 30 графични карти. Той предлага още Cooler Boost 5, 144Hz честота на опресняване на екрана, SteelSeries RGB клавиатура и пълен набор от I/O портове. Производителността на GP66 Leopard също не трябва да бъде подценявана. Той е лаптопа, за който сте мечтали.
intel i7 10th logo
ПРОМЕНЯ ПРЕДСТАВИТЕ ЗА ВЪЗМОЖНОТО
Последното 10-то поколение Intel® Core™ i7-10870H процесор постига 15% по-висока производителност в сравнение с предишното поколение. По-високата честота в едноядрен режим осигурява най-доброто изживяване в игрите.
8 ядра
До 5.0 GHz Single core Turbo
До 15%
по-висока производителност *
intel core i7 10th GP66

* Производителността е сравнена с i7-9750H. Спецификациите варират в зависимост от модела.

NVIDIA RTX20 logo
GEFORCE RTX 30 ЛАПТОПИ - ВЪРХОВНАТА ИГРА
Серията GeForce RTX™ 30 захранва най-бързите лаптопи в света за геймъри и създатели на съдържание. Те са изградени на базата на отличаваната платформа Ampere — 2-ро поколение RTX архитектура на NVIDIA — с нови RT ядра, Tensor ядра и стрийминг мултипроцесори за най-реалистична ray-tracing графика и върховни AI възможности.
RTX. IT’S ON.
NVIDIA RTX. IT’S ON.
Изживейте актуалните хитови игри, както никога досега, с визуалната прецизност на ray-tracing технологията в реално време и топ производителност с DLSS с изкуствен интелект. RTX. It’s On.
DLSS AI ускорение
NVIDIA DLSS AI Acceleration
Максимум кадри. Максимумам качество. Захранвана от изкуствен интелект.
NVIDIA DLSS е революционна технология за рендване с изкуствен интелект, която увеличава кадровата честота с безкомпромисно качество на изображението посредством специализираните Tensor ядра в GeForce RTX. Тя осигурява резерв от производителност за вдигане на настройките за качество и резолюцията, и постигане на невероятно визуално преживяване. AI революцията завладява игрите.
144HZ logo
НЕСРАВНИМА СКОРОСТ И ЯСНОТА
По-бързата игра осигурява по-живи графики, така че няма да изпуснете дори частица от красотата действието.
144HZ GP66
* Опционално. Действителните спецификации могат да варират според конфигурацията.
steelseries perkey Per-Key RGB logo
RGB геймърска клавиатура от SteelSeries с индивидуална подсветка за всеки клавиш
Персонализирайте всеки клавиш според вкуса си и получавайте игрови статуси в реално време посредством подсветката на клавиатурата или просто гледайте как светлините танцуват на любимата Ви мелодия!
GP66 PER KEY RGB MYSTIC LIGHT
Matrix-Display logo
Многозадачна работа с до 3 екрана
Разпрострете визията си върху няколко екрана с HDMI & Type-C или се насладете на до 8K резолюция през Type-C изхода за повече продуктивност и забавления.
Matrix Display GP66
Cooler Boost 5 logo
Останете студени, останете мощни
Специализираното термично решение за централния и графичния процесори с до 6 топлинни тръби работи хармонично като намалява до минимум топлината и увеличава максимално въздушния поток за плавна игра в компактно шаси.
2 вентилатора
6тръби
GP66 Cooler Boost 5
Водеща мощ с най-актуалния стандарт за памет DDR4-3200
Вземете най-добрата производителност от Вашия лаптоп с поддръжката на най-новата памет DDR4-3200. Насладете се на по-висока скорост на работа и по-добра отзивчивост с новия стандарт, който ще отведе геймърското преживяване на следващото ниво.
GE76 DDR4-3200 memory +
* Тест за производителност в двуканален режим AIDA64. Резултатите могат да варират от настройката и конфигурацията.
** Опция. Актуалните спецификации могат да варират според конфигурацията.
High-Res logo
ТАКА ТРЯБВА ДА ЗВУЧИ МУЗИКАТА
Потопете се в музика без загуба на качество и се насладете на премиум качество на звука с Hi-Resolution Audio. Почувствайте музиката по начина, по който е замислено да бъде чута.
High-Res
Nahimic 3  logo
НОВО NAHIMIC 3 АУДИО ПОТАПЯНЕ ОТ СЛЕДВАЩО НИВО
Подобрете 3D съраунда в игрите и настройте прецизно звука на музиката, филмите и конферентните разговори.
Nahimic 3

* Използвайте Вашите слушалки и чуйте звука с и без Nahimic.

Dragon Center logo
Безплатни екстри за Вашата система
Ексклузивният софтуер MSI Dragon Center Ви помага да контролирате и персонализирате Вашия MSI лаптоп по начина, по който искате. Наблюдавайте, настройвайте и оптимизирайте лесно чрез една унифицирана система.
Dragon Center

* Интерфейсът и функционалността могат да се различават в зависимост от версията. Моля, свалете най-новия Dragon Center от официалния сайт на MSI.

MSI APP PLAYER logo
MSI APP PLAYER
Разработен в ексклузивно партньорство с BlueStacks, MSI APP Player осигурява гладко геймърско преживяване. Той позволява на играчите да използват персонализирани функции като RGB подсветка на клавиатурата, по-добра графика и многозадачна работа.
MSI-APP-PLAYER GP66

* Функцията за горещи клавиши с подсветка се поддържа само от моделите с индивидуална за всеки клавиш RGB функция.

STEELSERIES ENGINE 3 logo
STEELSERIES ENGINE 3 (SSE3)
Трансформирайте клавиатурата в команден център като комбинирате множество клавиши в една команда и синхронизирате с останалото SteelSeries оборудване.
TEELSERIES ENGINE 3 (SSE3)

* Потребителският интерфейс може да варира според модела.

НОВ БЕЗЖИЧЕН СТАНДАРТ
Най-новата технология Wi-Fi 6 включва стандартите 802.11ax и е до 3x по-бърза от Wi-Fi 5. Тя е проектирана за светкавично бърза игра, най-добрия стрийм и най-потапящо комуникационно изживяване. Играйте на най-оптималните настройки с Intel Wi-Fi 6.
75 % по-малко закъснение
До 2,4Gbps
wifi 6 GP66

* До теоретичната максимална стойност. В сравнение със стандарта 802.11AC 80Mhz AC 2x2.

Пълна поддръжка за всички възможности
GP66 Leopard е снабден с пълен набор от I/O портове, които поддържат всички типове предаване на данни и осигуряват максимални възможности за свързване. С разположените отзад LAN и дисплей портове потребителите не трябва да се борят с пречкащи се кабели.
GP66 I/O ports