msi modern14
Когато те връхлети вдъхновението, улови творческия импулс. Повярвай, че имаш потенциал да твориш. Серия MSI Modern с най-новото 10-то поколение Intel® Core™ i7 процесор и дискретна графична карта NVIDIA® те подкрепя в стремежа ти да постигнеш идеалния живот. Започни да изследваш с твоя творчески ум. Създавай прекрасни моменти, които озаряват всекидневието!
Изрази вкуса си
Bluestone е силно повлиян от небето и океана, коeто му придава много успокояващ ефект. Шлайф текстурата и изтънчената цветова гама изразяват уникалния ти личен вкус, като го правят идеален за хора, които търсят тънък профил с цветен акцент.
morden14 ID
10th Gen. Intel® Core™ i9 logo
Чудесна производителност
Благодарение на най-новите 10-та генерация Intel® Core™ i7 процесори и ултрабързо SSD получаваш безкомпромисна производителност, когато изпълняваш множество работни задачи в реално време. Светът е на върха на пръстите ти с великолепни моменти, които да уловиш.
modern14 CPU
NV quadro rtx logo
Ускори лаптопа си със специална графична карта (Опционално)
Видеокартата NVIDIA® GeForce® MX350 ускорява лаптопа ти, когато работиш и играеш. Сега можеш да очакваш до 2,5X по-бърза производителност спрямо най-новата и най-добрата интегрирана графична карта за редактиране на снимки, видеоредакция и гейминг. Тя работи безпроблемно с технологията NVIDIA Optimus®, за да ти предложи перфектен баланс между дълъг живот на батeрията и производителност. * Производителността варира в зависимост от конфигурацията на графичната карта.
Ускорена производителност за Работа и Игри
Дай воля на творчеството си с приложения за редактиране на снимки и видео, като Adobe® Lightroom® и Premiere® Pro.
modern14 GPU
Лесен за споделяне
Елегантното алуминиево шаси е здраво и невероятно леко. Можеш лесно да вземеш серията Modern навсякъде, където те отведат твоята продуктивност и творчески работен процес. Изумителният 14-инчов дисплей се отличава с приблизително 90% съотношение екран към корпус и със 180 flip-n-share функция, за да споделяш с лекота прекрасните си моменти.
Ултрапреносим
Flip-n-Share
Тънка рамка
Battery logo
До 10 часа необезпокоявана работа
52Whr батерия осигурява до 10 часа използване в движение, за да не чувстваш ограничения, когато работиш и твориш.
* Тествана с MobileMark® 2014 сценарий за офисна продуктивност. Тестова конфигурация: Modern 14 B10RBS / Full HD 60Hz дисплей / Super battery режим. Животът на батерията ще варира в зависимост от спецификациите и системната конфигурация.
В движение без излишни тежести
Новият Modern 14 адаптер допълва тънкия дизайн на лаптопа и е перфектен за пренасяне. Намалете излишните тежести, когато опаковате багажа си.
19 % По-малък
38% По-лек
Ти си фокусът на дизайна
За да осигури превъзходно изживяване при писане, Modern 14 е направен със специален 5-градусов шарнирен дизайн, който може автоматично да накланя клавиатурата под най-добрия ъгъл за писане. 
hiRe & Nahimic icon
Приближи се до Звука —
и света около теб
Почувствай звука такъв, какъвто трябва да бъде. С възможността да поддържа до 24bit / 192kHz семплинг, чуй звука по начин, по който наистина е проектиран.
24KHz / 8bit MP3 AUDIO
44KHz / 16bit CD AUDIO
192KHz 24bit Hi-RES AUDIO
KB icon
Пиши свободно и удобно
Ергономичният дизайн на клавиатурата е оптимиизиран за твоето преживяване по време на писане. Осветената клавиатура може да ти бъде в помощ, за да записваш историите си навсякъде, а 1,5 мм ход на клавишите подобрява твоята точност и удобството при писане.
Свързвай се по твой начин
Свързването на устройства е по-лесно с два USB-A и един USB-C портове. С HDMI изход и четец за micro SD карта лаптопът без затруднение чете и възпроизвежда всички вълшебни спомени, които си уловил.
Creator 15M True Color sRGB
Четец за Micro SD карта
Office
USB 3.2 Gen2 Type-C
 Movie
USB 2.0 Type-A
Creator 15M True Color sRGB
DC-in
Office
HDMI
 Movie
Audio Combo
Различни гледни точки, еднакво перфектни изображения
Екзклузивната технология True Color Technology на MSI ти предлага различни режими, които най-добре подхождат на разнообразните типове употреба.
*Опционално, варира според държавата.
sRGB
Creator 15M True Color sRGB
Office
Office
Movie
 Movie
Anti-Blue
Anti-Blue
Customize
Customize
Creator Center logo
Creator Center
Creator Center извежда оптимизацията на следващо ниво с лесни за настройване системни режими и ресурси за широк спектър от сценарии и нужди.
* Интерфейсът и функционалността може да се различават вследствие на промяна на версията. Моля, изтеглете най-новата версия на Creator Center APP от Microsoft Store.
Creator Mode
Creator Mode
User Scenario
User Scenario
Монитор
Creator Mode
Общи настройки
User Scenario
Military-Grade Durability logo
Изключителна издръжливост
За да гарантира най-доброто от най-доброто, продуктът покрива военния стандарт за надеждност и издръжливост MIL-STD-810G. MSI винаги се стреми да предложи професионализъм чрез водеща технология на световно ниво.