Katana GF66
С най-новото 11-то поколение Intel® Core™ i7 процесори и захранван от NVIDIA® GeForce RTX™ 30 серия графични карти, Katana GF66 е оптимизиран да постигне впечатляваща производителност по време на игра. Новият Katana GF66 е създаден със същото изящно майсторство, необходимо за изковаването на острие. Работи с оптимална производителност и блести на бойното поле.
Katana GF66 photo
В древни времена съществувал легендарен меч, пропит с душата на дракона.
“Драконовото острие” било изковано от Драконовия клан и нито едно оръжие не можело да се мери с него по сила. Всеки замах предизвиквал ураганен порив на вятъра, а всеки удар можел да запали небето в огнена буря. Сега, вземи Драконовото острие, надарено със силите на дракона, и се сражавай на ново ниво.
NAGANO TSUYOSHI
NAGANO TSUYOSHI
ПРОФЕСИОНАЛЕН ИЛЮСТРАТОР НА ГЕЙМИНГ ПЕРСОНАЖИ
Nagano Tsuyoshi, който създаде най-впечатляващата, изящна корица на вълнуващата игра “Romance of the Three Kingdoms V” - фаворит на геймърите още от 90-те години на миналия век, е вече в MSI.
С реалистичните персонажи, провокиращи геймърското въображение и преобразяването във военни лидери, Tsuyoshi Nagano е вложил частица от душата си във всяко свое творение. Неговата всеотдайност към създаването на игри съвпада с дългогодишния опит на MSI. Всички имаме изтънчен дух, който влагаме в проектирането на Katana GF66, и визуални идеи, които поставят гейминг преживяването на първо място.
Katana GF66 intel
intel
ВЪРХОВА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ЗА НЕПРЕКЪСНАТА ИГРА
Оборудван с 11то поколение Intel® Core™ i7 процесор, благодарение на който производителността е увеличена с до 40% спрямо предходната генерация. Наслаждавай се на повече мощност с този 8-ядрен процесор, поддържащ до 4.6GHz турбо честота на две от ядрата за максимална производителност при игра, многозадачна работа и продуктивност.
8 ядра
До 40 % по-добра производителност
2x размер на L3 кеша

*Производителност сравнена с тази на i7-10750H. Спецификациите варират при различните модели.

Katana GF66 NVIDIA
NVIDIA RTX20 logo
ЛАПТОПИ С GEFORCE RTX 30 СЕРИЯ, ВЪРХОВНАТА ИГРА
С МАКСИМАЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ
Серията графични карти GeForce RTX™ 30 предлага върхова производителност за геймъри и творци. Те са захранвани от Ampere — второ поколение RTX архитектура на NVIDIA — с нови RT ядра, тензорни ядра и стрийминг мултипроцесори за най-реалистичните рей-трейсинг графики и съвременни AI характеристики.
NVIDIA RTX30 RESIZABLE BAR
RESIZABLE BAR
Resizable BAR е подобрена PCI Express функция, която позволява на процесора да достъпи до целия фрейм буфер на графичната карта наведнъж и да подобри производителността.

* Функцията може да се различва поради промяна във версията. Моля, обновете VBIOS/BIOS/Driver чрез официалния сайт на MSI или се консултирайте със сервизния център.

NVIDIA RTX30 RAY TRACING
РЕЙ ТЕРЙСИНГ

Рей трейсингът е Светият Граал на гейминг графичните карти, който симулира физическото поведение на светлината, за да внесе обработка на кадрите в реално време, с кинематографско качество в дори най-напрегнатите във визуално отношение игри.

NVIDIA DLSS AI Acceleration
DLSS AI УСКОРЕНИЕ
МАКСИМУМ КАДРИ В СЕКУНДА. МАКСИМАЛНО КАЧЕСТВО. ЗАХРАНВАНИ ОТ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ.

NVIDIA DLSS е новаторско рендиране с помощта на изкуствен интелект, което повишава честотата на кадрите с безкомпромисно качество на изображението, като използва специалните тензорни ядра за ИИ обработка на GeForce RTX. Това осигурява резерв от производителност за вдигане на настройките и резолюцията за невероятно зрително преживяване. ИИ революцията вече се случва в гейминга.

NVIDIA RTX. IT'S ON.
RTX. ВКЛЮЧЕН.

Преживей най-популярните нови заглавия както никога досега, с точното пресъздаване на изображенията чрез рей трейсинга в реално време и върховата производителност на захранвания от изкуствен интелект DLSS. RTX. ВКЛЮЧЕН.

DYNAMIC BOOST 2.0
DYNAMIC BOOST 2.0

Новият Dynamic Boost 2.0, захранван от изкуствен интелект, автоматично разпределя необходимата мощност между графичния процесор, паметта на графичния процесор и централния процесор за още по-добра производителност. ИИ мрежите в Dynamic Boost 2.0 управляват захранването за всеки кадър, като по този начин лаптопът ти се оптимизира непрекъснато за максимална производителност, докато играеш или твориш.

* Опционално. Реалните спецификации може да варират при различните конфигурации.

Katana GF66 keyboard
СЪЗДАДЕН ЗА ГЕЙМЪРИ
Лаптопът идва с ексклузивна червена подсветка и е изработен с твърдо метално покритие с 1,7 мм ход на клавишите за по-добра отзивчивост и тактилна обратна връзка. Новата ергономична клавиатура ще посрещне всички нужди на геймърите.
Цифров блок
Бързи геймърски клавиши
Ексклузивна червена подсветка
Katana GF66 144hz
144HZ IPS КЛАС ГЕЙМИНГ ДИСПЛЕЙ С ТЪНКА РАМКА
НЕПОВТОРИМА СКОРОСТ И ЯСНОТА
Най-бързият гейминг дисплей ти дава най-живите изображения, за да не изпускаш нищо от поглед.

* Опционално. Реалните спецификации може да варират при различните конфигурации.

Katana GF66 Cooler
                        boost 5
Cooler boost 5 logo
РЕВОЛЮЦИОННО ОХЛАЖДАНЕ ЗА ГЕЙМИНГ ОТ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ
Специалните решения за охлаждане на процесора и графичната карта с до 6 отвеждащи топлината тръби. С увеличаване на вътрешния диаметър на охлаждащата тръба и чрез използването на специалната MSI термална паста се гарантира максимална производителност при екстремен гейминг.

* Илюстрация на GeForce RTX 3060. Дизайнът може да се различава според конфигурацията.

2 вентилатора
6 тръби
DDR4-3200
ВОДЕЩА МОЩНОСТ С НАЙ-НОВИЯ СТАНДАРТ ПАМЕТ DDR4-3200
Извлечи максимума от мощната производителност на лаптопа си с поддръжката на най-новата DDR4-3200 памет. Наслаждавай се на най-бързата системна скорост и отзивчивост, новият стандарт ще пренесе твоето гейминг преживяване на ново ниво.

*Двуканален тест на производителността с AIDA64. Производителността може да се различава според системните настройки и конфигурацията.
**Опционално. Реалните спецификации може да се различават при различните конфигурации.

Hi-Res Audio
Hi-Res Audio logo
ЧУЙ МУЗИКАТА ПО ПРАВИЛНИЯ НАЧИН
Потопи се в музиката с перфектно качество на звука с Hi-Resolution Audio. Преживей и слушай звука по начина, по който е проектиран.
Nahimic 3
Nahimic 3 logo
NAHIMIC
Подобрява Твоето Аудио
Преживей и слушай звука точно такъв, какъвто трябва да бъде, и го сподели с Nahimic in-game 3D surround & Sound Sharing чрез Bluetooth.
MSI Center
MSI Center logo
ВЗЕМИ ВСИЧКИ БЪФОВЕ
Специалният MSI Center ти помага да контролираш и персонализираш своя MSI лаптоп по начина, който искаш. Проследявай, настройвай, оптимизирай многото полезни характеристики, вградени в една обща система. Лаптопът предлага максимална гъвкавост с новите функции, като Smart Image Finder, UI Skin опцията, както и много други, чрез които да настроиш личните си предпочитания.
MSI Center Battery Master
Battery Master

Грижи се добре за батерията ти и удължава нейния цикъл.

MSI Center MSI Companion
MSI Companion

Специален интефейс на дисплея, с който да наблюдаваш статуса и да променяш настройките си дори по време на игра.

MSI Center Crosshair
Crosshair

Изключителното покритие на MSI Crosshair ти помага да се прицелиш и да стреляш по-добре.

MSI Center Game Highlights
Game Highlights

Улавяй и записвай най-добрите си моменти.

MSI Center Gaming Mode
Gaming Режим

Оптимизация за всичките ти игри само с един клик.

MSI Center MSI Sound Tune
ИИ ШУМОПОТИСКАНЕ

Елиминирай нежеланите шумове от обкръжаващата те среда (като писане на клавиатура).

MSI Center Smart Image Finder
Smart Image Finder

Категоризирай и разглеждай безценните си спомени и творчески проекти с генерирани от изкуствения интелект умни етикети.

Katana GF66
MSI APP PLAYER
Създаден в изключително партньорство с BlueStacks и с последните нововъведения - конзолен режим, MSI APP Player пренася безпроблемно гейминг преживвяването между мобилни игри и PC платформата, а геймърите могат да усетят конзолното преживяване на своя лаптоп с интуитивния потребителски интерфейс, специално разработен за най-често срещаните безжични контролери. Той предлага и персонализация на бързите бутони за запалените мобилни геймъри, за да подобри геймплея.

* Функцията за подсветка на бързите бутони се поддържа само от модели с Per-Key RGB функция.

Katana GF66
                        Intel wi-fi 6 Gig+
Intel wi-fi 6 Gig+ logo
НОВ БЕЗЖИЧЕН СТАНДАРТ
Новият Wi-Fi 6 предлага 802.11ax стандарт и е 3x по-бърз от Wi-Fi 5, проектиран да осигури светкавично бърз геймплей, най-добрия стрийминг и най-увлекателното комуникационно преживяване. Играй при най-оптималните гейминг настройки с Intel Wi-Fi 6.

*До теоретичната максимална скорост. Сравнение със стандарт 802.11AC 80Mhz AC 2x2.

По-ниска латентност 75 %
До 2.4 Gbps
Katana GF66 IO